19. listopadu 2014 • 15:00

CHAT: Jsem dost chytrý, abych si střídačky nespletl, smál se Ton

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Z návratu na Spartu byl nervózní, ale pomohla mu reakce fanoušků. Bývalá hvězda týmu z Holešovic Petr Ton nakonec rozhodla o výhře své Komety. Zůstane v Brně další sezonu? Kdo měl zájem o jeho služby vedle Komety? Šlo mu o peníze? Co reprezentace? Jaká je jeho zatím nejlepší pětka v extralize? Na všechny a mnohé další otázky odpovídal Petr Ton v téměř hodinu a půl dlouhém online rozhovoru se čtenáři iSport.cz.



Ton se vrátil na Spartu: V noci ani v autobuse jsem nemohl usnout
Video se připravuje ...

"Atmosféra byla včera vynikající, jel jsem na Spartu zdravě nervózní a fanoušci mi pomohli svým vřelým přijetím," děkoval ještě jednou Ton, kterého potěšilo, že na chvíli spojil příznivce Sparty i Komety.

Petr Ton odpovídal fanouškům při online rozhovoru na iSport.cz Petr Ton odpovídal fanouškům při online rozhovoru na iSport.czFoto iSport.cz

Ale že by si spletl střídačky, to prý nehrozilo. "Jsem dost inteligentní na to, abych věděl, na kterou stranu mám jít," odpovídal se smajlíkem.

V rozhovoru s fanoušky také přiznal, že mohl zakotvit spíš v Kladně, než Brně. "Upřímně říkám, že kdyby Kladno nesestoupilo, tak bych tam asi letos hrál. Ale já chci hrát, dokud zdraví slouží, na té nejvyšší úrovni," uvedl s tím, že s Kometou si dává ty nejvyšší cíle. "Pokud úspěch bude, pak i já budu Brna šampion," odpovídal na reprodukovaný nový chorál fanoušků Komety.

Třaskavým tématem jsou v poslední době v extralize výkony rozhodčích. Ale že by je někdo ovlivňoval, tomu Ton nevěří. "Nemyslím si," konstatoval na otázku, jestli se v lize podplácí.

Všechny odpovědi Petra Tona si přečtěte pod videem: 

Anketa mezi fanoušky: Snad se Ton do Sparty vrátí
Video se připravuje ...

Petr Ton

Jakub, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře. Minulou sezonu se šuškalo, že bys měl zamířit do Plzně. Lákalo tě zahrát si s hráčem jako je Martin Straka? Další otázka směřuje na Ryana Hollwega. V poslední době byl hodně diskutovaný. Myslíš si, že je tak zákeřný jak ho disciplinárka soudí? Jak těžké je proti němu hrát?
Plzeň neprojevila zájem, Martin Straka v tu dobu končil s kariérou. Stejně by nebyl mým spoluhráčem. Hollweg je v mých očích tvrdý, důrazný a nepříjemný hráč, ale určitě ne zákeřný. Děkuju všem za otázky a za podporu, někdy nashledanou Petr Ton.
Michal, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, proč už nepoužíváš kouřové plexi u helmy jako ve Spartě? Přeji hodně vstřelených branek a hlavně zdraví! Díky.
Model, který jsem používal, už se nevyrábí. Byl můj oblíbený model, na který jsem si dokonce obstaral i lékařské povolení. A jiný než tento jsem nechtěl.
Pepe52, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře V pátek hrajete s K. Varama tak se snažte ať mi nepokazíte Fantasy. Vsadím na (Ton, Němec, Ptáček, Kempný a Čillak). asi budeš i kapitán což je krát 3 tak hlavně málo vyloučení a inkasovaných golu, hodně radegast indexu a vstřelených golu :D S pozdravem Pepe z Vysočiny
Děkuju, budu se snažit, jen s tím Radegast Indexem to bude v mém případě složitější :) vynasnažím se
Robin9, 19. listopadu 2014
Kdo je podle momentálně nejlepší hokejista na světě?
Momentálně zřejmě Sidney Crosby.
Ludek, 19. listopadu 2014
Peťo vy jste jeli v den zápasu do Práglu nebo vo den spíš? dik
V den zápasu.
Standa, 19. listopadu 2014
myslíš si, že Sparta opravdu nenašla na tebe pen9ZE? A byl jsi ochoten jít finančně hodně dolů?
Sparta se rozhodovala podle jiných než finančních hledisek.
Michal, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře, chtěl bych se Vás zeptat jak se staráte o svoje tělo a jestli máte nějaké speciální tréninkové, nebo výživové metody? Obdivuji Vás, protože být v tomto věku pořád na takové špičkové úrovni, což vy rozhodně jste, není dílem náhody a určitě to souvisí s vaším životním stylem. Je radost váš pohyb na ledě sledovat. A ještě bych se rád zeptal zda-li máte nějakou speciální metodu na co nejlepší regeneraci po tréninku/zápase? Děkuji za odpovědi a přeji Vám i celé Kometě ať se i nadále daří jako v poslední době.
Tréninkové metody jsem zmiňoval, používám různé výživové doplňky na doplnění sacharidů, bílkovin i proteinů. V mém věku jsou potřeba i spalovače tuků :) specialní regenerací je mi sauna a masáže.
Jirka, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře, Vy a Vaše sportovní kariéra jste pro mě jasným důkazem, že pravda a láska nakonec zvítězí nad lží a nenávistí... :-). Děkuji Vám, že jste se nebál využít nabídky vstoupit přímo do "jámy lvové" a po "tvrdém vyhazovu" přestoupil do ještě vyššího levelu než byla Sparta - tedy do Komety Brno!!! Péééétr Ton, Ton Ton, to je z Brna šampión, petr Ton, Ton, Ton křičí celý stadión... (a dál už to znáte... :-))) Ať se daří, jste spokojen a po sezóně prodloužíte u nás v Brně - nejlépe až do konce Vaší bohaté kariéry!
Děkuji vám. Momentálně se soustředím na to, abychom s Kometou udělali týmový úspěch, a co bude pak, to se uvidí. Pokud úspěch bude, pak i já budu Brna šampion :)
Pepino, 19. listopadu 2014
Zdravíčko, chtěl jsem se zeptat sledujete Znojmo v EBEL lize? :) Co říkáš na Znojmo a co říkáš na EBEL ligu? :)
Jako sportovní fanoušek sleduji všechny výsledky v novinách i na teletextu, vím, že je Znojmo v tabulce čtvrté. Díky vyprávění Jakuba Koreise si myslím, že EBEL liga má slušnou úroveň.
Standa, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, jak dlouho ještě hodláš hrát? Pořád jsi nejlepší, není tedy důvod končit
Když zdraví dá a bude zájem, víc a víc přemýšlím o tom, že budu hrát i příští rok.
Dzoser, 19. listopadu 2014
Ahoj, s kym se ti za tvoji karieru hralo nejlepe, na koho vzpominas nejradeji? Jak nesla rodina "odchod" do Brna? Existuje varianta tveho pusobeni ve Sparte v jine, nez hracske pozici? Moc diky za to, co predvadis, takovych hracu se moc nevidi. D.
Rodina to nesla dobře, protože s ní konzultuji všechno a domluvili jsme se, že to tak na pár měsíců bude.
Ludek, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře,kdy ráno vstáváš? a co rád snídáš a :)
Jsem naučený vstávat s dětmi do školy, tak i když je v Brně nemám, vstávám většinou v půl osmé. Snídaně jsou různé, hlavně tam musí být kávička, něco sladkého a hodně jím mléčné výrobky.
Martin, 19. listopadu 2014
Ahoj, už jsi pochytil něco z hantecu? Ať se daří!
Negómu ho :)
spartansky brnak, 19. listopadu 2014
Petre zdravim, ac Brnak, v dobe bez exligy jsem fandil Sparte. Jak se udrzujete na vrcholu v takovem veku a muzete poodhalit heslovite trenink? At Vam to hraje a strili a pridate jeste par sezon! Jakym spoluhracem byl Brizka? Diky
Je to dřina, odříkání. Díky tomu, že mám stále do hokeje chuť, a jsem zdravý, se mi daří dril snášet.
Obcan, 19. listopadu 2014
Dobry den, aji bych se na Vas zasel podivat, ale zarekl jsme se, ze letos nepujdu na domaci zapas. Duvodem je opetovne zdrazeni jiz i tak nejvyssiho vstupneho v cele CR. Ja chapu, ze real Madrid neni zadarmo, ale neschopnost vedeni sehnat noveho sponzora po odchodu sazkove spolecnosti a misto toho zdrazeni vernym fanouskum...toto se mi nelibi. Jinak Vam osobne preji mnoho uspechu
Děkuji za podporu. Věřím, že názor změníte a podpořit nás přijdete. Aspoň občas místo večeře a pivečka :)
Mejla, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, tak kdo je rychlejší? Vy nebo Petr Sýkora z Pardubic? A kdo z vás má lepší střelu?:-) Tahle otázka už mi vrtá hlavou několik let..
Petr Sýkora je rychlejší, střelu golfovým úderem má taky tvrdší, já ji mám přesnější :)
Jaromír Procházka, 19. listopadu 2014
Dobrý den,jaký máte názor na (nemužu to říct jinak) prasárny co provádí Pet Bříza když vyhodí každého jen na základě věku jako jste vy,byl Ptáček,Výborný,Broš a v minulosti jiné vedení zase Žemličku.Spartě fandím asi 15 let,ale po tom co udělali s vámi jako jedním z nejlepších sparťanu v její historii už jí mam dost.Přeju vám vše nejlepší a málokdy se vidí hokejista jako vy co i v těchto letech je do hokeje neskutečně zapálený a vše bere oproti mladým vážně.Vyhrajte titul,aby se na Spartě chytli za nos
Děkuju za podporu. Titul chci vyhrát, proto jsem šel do Brna.
Pavel. ( Brnak ze Znojma), 19. listopadu 2014
Ahoj, Co finale Kometa - Sparta ?
Ve finále bych ji bral, dřív ji nechci :)
13lenicka, 19. listopadu 2014
Ahojky Péťo,nemám dotaz,jen Tě chci pozdravit a-díky!!!
Taky zdravím, děkuji :)
Michal Jágr, 19. listopadu 2014
Byly hlavním důvodem Vašeho odchodu ze Sparty peníze, které jste požadoval nebo by Vás nechtěli i kdyby jste slevil? Michal Dvořák jednou řekl, že za Plzeň by hrál i zadarmo.
Nebyly za tím peníze. Byl jsem součástí týmu, který neudělal úspěch.
Tomáš Jaroš, 19. listopadu 2014
Dobrý den, zajímalo by mně jestli máte nějaký oblíbený klub v NHL... A jestli nějaký ve fotbale
V NHL mám oblíbené týmy mezi těmi, kde hrají Češi. Ve fotbale sleduji Ligu mistrů a evropské soutěže a mezi moje favority patří Bayern, Chelsea a Real Madrid.
Michal, 19. listopadu 2014
Dobrý den, poskládejte prosím nejlepší pětku extraligy + brankáře. Díky
Letos bych vybral následující sestavu: do brány Francouze, do obrany Adam Polášek a Michal Kempný a v útoku mám Jardu Bednáře, Viktora Hübla a Františka Lukeše.
Kesid, 19. listopadu 2014
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jakou tvrdost preferujete u hokejky a jak si necháváte brousit brusle od Péti Ondráčka? Díky :)
Tvrdost je 102. Petr má velké zkušenosti, i z národního týmu, a s jeho službami jsem spokojený i já, který jsem na broušení velmi náročný :)
Tomas Kuchar, 19. listopadu 2014
Dobry den, Petre, především bych Vám rád poděkoval nejen za tu současnou parádní jízdu týmu i Vás osobne, ale i za to, ze jste se rozhodl to jit do Brna vůbec zkusit, byt rozumíme, za jakých okolnosti. Jste v Brne uz par mesicu, na sziti doba kratka, ale nejake dojmy mate. Zajimalo by me, co jste si tu oblibil nejrychleji, ci co odjinud neznate a řekl jste si „fiha, to beru!“ a naopak: s cim se tu perete aneb „no jsou ti Brnaci na palicu?!“ Dekuji a at se Vam dari! Tomas
Největším mínusem je, že s sebou nemám rodinu, ale tak jsem se rozhodl a vypořádám se s tím. Jinak je všechno tak, jak znám, a jsem s tím spokojený.
Karel Mayer, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře, co je pravdy na tom, že jste v utkání play off s Kometou v dresu Sparty odmítl jet v penaltovém rozstřelu nájezd? Kdybyste jel, ten zápas mohla Sparta vyhrát!
V předchozích rozhovorech jsem tuto situaci už vysvětloval. Je to pravda, a kdybych mohl vrátit čas a být zpátky v tom zápase, jel bych.
Honza, 19. listopadu 2014
Myslíš si, že se v české lize podplácí?
Nemyslím.
Eva evova, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře,neuvažujete o návratu do Sparty ? Nějak se neumíme smířit ,že tady nejste. Velká chyba,dokazovat ,že jste Pan Hráč nemusíte,vaše goly to je radost ! Za sebe i za Spartu Vám děkuji,přeji mnoho štěstí a zdraví. číslo 87 to je Ton,Ton ,Petr Ton a Sparta !
Děkuji. V minulosti se řada hráčů vracela, ale v mém případě, vzhledem k mému věku, je ta šance menší.
Vašek, 19. listopadu 2014
Petře, v jednom článku jsem se dočetl že jsi se ve Finsku zdokonalil v dynamice bruslení. V čem trénink spočívá? Děkuji za odpověď.
V rychlosti - spočívá to ve speciálních cvicích v posilovně na odrazovou sílu.
lukin , 19. listopadu 2014
Peťo Čauvec, předem bych ti chtěl poděkovat, že jsi šel právě do Brna, měl sem velikou radost jak sem se to dozvěděl že jsi právě v Brně, takového střelce, ale i vyborneho nahravace a v neposlední řadě skvělého borca. Peťo jak to vidíš příští rok? Vím je to dopředu, ale ať da bůh a ještě minimálně příští rok si byl v kometě. Ještě jedna otázka, teď už po dohadech, kam te všude chtěli kromě Brna? Díky ať se daří lukin.
Mladá Boleslav, Olomouc, Hradec Králové, Kladno a Znojmo. Zájem přišel ze švýcarského Bielu a Klotenu a z Finska z IFK Helsinky.
Martin, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře. Kdy a kde jste měl největší plat?
Ve Spartě v letech 2006 až 2008.
Jakub, 19. listopadu 2014
Jak moc náročné na psychiku jsou samostatné nájezdy?
Díky tomu, že jsem v extralize hodně dlouho a o mých silných stránkách se stále mluví, je pro mne stále náročnější se v nich prosadit.
Karotka, 19. listopadu 2014
Ahoj Peto. Gratulace ke vcerejsku. Jaka je tvoje momentalni vaha?kdyby sla malinko dolu byl by jsi jeste rychlejsi😄at se ti dari
Čau Ráďo, moje momentální váha je 95 kg a stále jsem lehčí než Ty :) i kdybych vážil sto kilo, tak Tebe předjedu vždycky :)
Orel53, 19. listopadu 2014
Zdravím. Byl to pro vás tuctový zápas, nebo jste cítil větší motivaci? Kam dojde letos Kometa?
:) do tuctového zápasu to mělo daleko, byl to hodně po psychické stránce emotivní zápas a jsem rád, že jsme ho zvládli. Jedním z mých cílů je dojít s Kometou co nejdál.
Vašek, 19. listopadu 2014
Petře, jsme rádi že jsi u nás v Kometě. Jak Ti vyhovuje náš kondiční trenér Lacombe, je to změna? Ať se Ti daří a doufám že prodloužíš smlouvu a zůstaneš v Brně.
Vzhledem k tomu, že Norm je specialistou na silová cvičení a já chodím do posilovny hodně, mi spolupráce s ním vyhovuje.
Renata, 19. listopadu 2014
Úžasný hokejista,úžasný člověk ! Děkujeme, že bojuješ za naši milovnou Kometu a doufáme, že dlouho ještě budeš. Spojit na chvíli fanoušky Komety a fanoušky Sparty nedokáže ani David Copperfield,to dokáže jen PETR TON. Máme tě rádi, Peťo !
Děkuju vám, pokud to takhle fanoušci cítí, tak jsou to věci, kterých si moc vážím.
Petr Kalich, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře. Gratuluji ke včerejší velmi cenné výhře nad Spartou a chtěl bych se tě zeptat na to, jak tě baví různé marketingové akce tvého klubu?
Děkuji, hokej se hraje pro fanoušky a pohybuji se v něm tak dlouho, že vím, že marketingové akce patří k povinnostem hráče.
Lukáš, 19. listopadu 2014
Zdravím Petře, chceme tě zpátky na Spartu, tak co s tím uděláme?
V tuhle chvíli s tím nemůžeme dělat nic :)
kubhai, 19. listopadu 2014
Zdar jak Brno, Kam chodíte na pivo v Brně ? :)
Já na pivo nechodím, dávám přednost vínu :) to si většinou dávám doma :)
Suomi, 19. listopadu 2014
Dobrý den pane Tone, smekám před Vámi, jak dokážete ve Vašem věku hrát! Chtěl bych se zeptat, jestli během působení ve Finsku jste narazil na brankáře Jarmo Myllyse, resp. jak na něj nahlížejí samotní Finové. Děkuji za odpověd
Hrál jsem proti němu, když jsem byl v Jyväskylä a on chytal za Espoo. Nahlížejí na něho jako na hokejovou legendu.
Adéla , 19. listopadu 2014
Ahoj Peťo chci se zeptat kdyby si právě teď dostal nabídku ze Sparty přijal by si ji? Jinak díky a přeji hodně štěstí,jsi nejelepší (y) :)
Teď ne.
Michal, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, moc si vážím toho co jste ve Spartě dokázal a velmi mě mrzí jak se k Vám klub v létě otočil zády..osobně Vás stále sleduji a přeji mnoho úspěchů ikdyž je to bohužel zrovna v Brně :) přesto věřím, že jste ve Spartě neřekl poslední slovo, ikdyž pod p. Jandačem to bude asi složité..má otázka se týká konce aktivní kariery, přemýšlíte, že by jste zůstal stále u hokeje buď jako trenér nebo v jiné funkci? A také by mě zajímalo kdo byl Váš nejoblíbenější spoluhráč?
Ahoj, ohledně setrvání u hokeje jsem už odpovídal, nejoblíbenějších spoluhráčů bylo víc, zmínil bych Honzu Marka, Martina Štrbu, Jardu Hlinku a Petra Tenkráta.
Robert, 19. listopadu 2014
Zdravím, v jakém oboru jste studoval a o jaký se poslední dobou zajímáte a vzděláváte?
Jsem mechanik strojů a zařízení s maturitou, lidově řečeno zámečník :) zajímám se hlavně o ekonomiku a financování.
Filip, 19. listopadu 2014
Zdravim Petre, premyslel jste o tom ze se nekdy vratite na Kladno?
Přemýšlel, a upřímně říkám, že kdyby Kladno nesestoupilo, tak bych tam asi letos hrál. Ale já chci hrát, dokud zdraví slouží, na té nejvyšší úrovni.
Ocelar, 19. listopadu 2014
Dobry den. Co rikate na novou Werk arenu? Dekuji.
Dobrý den, teprve se tam chystáme v neděli. Pak uvidíme.
Maartin, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, chci ti ještě jednou poděkovat za vše, co jsi pro Spartu odvedl. Jsi naše legenda a to se nezmění, ať už nastupuješ v jakémkoliv dresu. My, fanoušci, na tebe nezapomínáme a stále jsi v našich srdcích. Vážím si tě jako hokejisty i jako člověka. Nemám rád Brno, nemám rád Kometu, ale kvůli tobě jim přeji titul. PETR TON = SPARTA, SPARTA = PETR TON!
Děkuji, tohoto si vážím.
Marie Šteffelová, 19. listopadu 2014
Zdravím Petře,splnilo angažmá v Brně Vaše očekávání jak ve směru vedení, tak kabina a v neposlední řadě přízeň fanoušků.
Moje angažmá se bude soudit až podle play off a přízeň fanoušků mne potěšila nad očekávání.
Radek, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, jsem fanoušek Zlína a líbi se mi tvoje výkony :), jak na tebe působí atmosféra v Brně, je lepší než na Spartě ?
V Brně jsem krátce a atmosféra je tady výborná. Vždy vychází z toho, jak se hraje.
dandy, 19. listopadu 2014
Kde je větší sranda v šatně komety nebo Sparty?
:) český humor je ve všech klubech stejný
Jakub, 19. listopadu 2014
Zdravim Petre, jste neskutecny player! Ve vasem veku a x sezonach vsechna cest! Jak se vam zije v Brne? Preji hodne stesti a hlavne zdravi do dalsich sezon
Děkuji, v Brně jsem spokojený, zezačátku mi pomohli lidi z vedení, například s bydlením.
Hynek harcuba , 19. listopadu 2014
Šel jste do Brna kvůli penězům nebo jste neměl jiné nabídky?
Nabídek bylo plno, do Brna jsem zamířil kvůli velkému zájmu klubu a dal jsem na svoje pocity.
Petr N., 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, dokážeš si představit, že v Kometě odehraješ víc než jednu sezónu? Ať se daří :-)
Pokud bude zdraví a zájem, tak ano.
Tomáš Jaroš, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře, gólů dávávte hodně, ale kolik spotřebujete hokejek za sezonu? Ať Vám to pálí dál...
Je to mezi pětadvaceti a třiceti hokejkami.
Tomáš Jaroš, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře, chtěl jsem se zeptat jak jste došel k číslu 87, a 20 které jste ve také nosil?
Začnu číslem 20, to jsem si vzal jeden rok ve Spartě. S dvacítkou jsem začínal s hokejem na Kladně, a bylo to po sezoně 2010/11, protože jsem si myslel, že to bude moje poslední sezona na Spartě, takže jsem si z pověrčivosti vzal tohle číslo, s nímž jsem začínal a bylo volné. Číslo 87 jsem měl poprvé v roce 1997, kdy byla povolena vysoká čísla. Vzal jsem si ho, protože se mi dřív líbilo u amerických fotbalistů.
Tomáš Jaroš, 19. listopadu 2014
Petře, přeji Vám ještě pár úspěšných sezon. Ale konec se už asi pomalu blíží, máte představu co po kariéře ?
Plánů mám plno, ale zatím nevím, který z nich se naplní. Nejraději bych zůstal u hokeje.
Petr Karas, 19. listopadu 2014
Tak Petře konečně do toho flákni a řekni jak to mezi tebou a Jandačem bylo. Jandač řiká, že mezi váma problém nebyl. Ty také se vyjadřuješ tak nějak neutrálně, ale přesto by musel člověk být úplně mimo aby nepochopil, že tomu tak není.
Souhlasím s Pepou Jandačem, že mezi námi žádný problém nebyl.
Tomáš Jaroš, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, Na co máte ze Sparty nejhezčí vzpomínky? (kromě titulů)
Hrál jsem polovinu své hokejové kariéry v klubu, který měl vždy vysoké ambice, chodili do ní velmi dobří hráči a já jsem musel i ve svém pokročilém hokejovém věku dokazovat, že jsem stále platný. Tím jsem se posunoval dál a dál. Díky Spartě mohu hrát ještě v 41 letech hokej. I díky skvělým spoluhráčům nemůžu zapomínat na trojí prvenství v tabulce střelců, dvakrát jsem vyhrál kanadské bodování extraligy.
Tomáš Jaroš, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, nepletl jste si včera na zápase střídačky ? :)
Jsem dost inteligentní na to, abych věděl, na kterou stranu mám jít :)
Vadim Kostenko, 19. listopadu 2014
Petr by si chtěl hrát několik her pro český národní tým?
Národní tým mne celou kariéru míjel a díky věku už ty ambice nemám.
hupino09, 19. listopadu 2014
Ahoj, Petře, jaké byly tvé pocity, když jsi dal gol Spartě? Jinak hodně štěstí vaše lajna jede parádně!
Byly stejné jako po každém mém vstřeleném gólu. Chci vyhrát každý zápas.
fans14, 19. listopadu 2014
Přeju Vám pěkný den, chci se zeptat, jaké máte celkové pocity z Brna. Spoluhráči, vedení a samozřejmě fanoušci. V čem je to lepší, v čem horší? Díky a ať se daří Vám i celému týmu!
Díky tomu, že mě jako dlouholetého sparťana tady v Brně přijali, jsou pocity dobré. Věřím, že to budu potvrzovat svými výkony i nadále.
Sarah, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, obdivuji tě, jak jsi to zvládl po psychické i fyzické stránce😊jsem z Komety. Přeji hodně štěstí
Hokej je kolektivní hra a díky spoluhráčům a včerejšímu vítězství jsem to zvládnul výborně.
kometacka, 19. listopadu 2014
Uprimne peto libi se ti komete nebo jsy tady kvuli byznysu fakt o srce odpovez nebo radsi bys chtel navrat do srcarske sparty
Upřímně - jsem tady kvůli tomu, že chci udělat úspěch, a Kometa je z týmů, které o mé služby projevily zájem, ta s nejvyššími ambicemi.
Cesik, 19. listopadu 2014
Dobrý den Petře, jak se vám líbí v Kometě a v Brně, na vesnici to není špatné, že? Co říkate na fanoušky, jak vás přijali a jak se díváte na jejich averzi vůču Spartě, nevadí vám to? Přeji spoustu gólů a prosím, hrajte tu co nejdéle.
Jako na vesnici se tady necítím, je to velké město, větší než Kladno :) přijetí bylo výborné, zatím hodnotíme 21 zápasů a díky tomu, že se nám daří, jsou fanoušci skvělí. Věřím, že to tak bude i nadále. Jejich postoj vůči Spartě bych nenazval averzí ale silnou rivalitou.
Jakub, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, zůstaneš pokud bude zájem v Kometě i příští rok? Myslím si, že mluvím za všechny fanoušky Komety, když řeknu, že budeme jedině rádi. Děkuji za odpověď a přeji, aby Ti to střílelo minimálně stejně i nadále :-). Jakub
Ahoj, v mém věku se budu rozhodovat po sezoně a podle týmového úspěchu.
Vláďa, 19. listopadu 2014
Ahoj Petře, co jsi říkal atmosféře na Spartě?
Dobrý den, atmosféra byla včera vynikající, jel jsem na Spartu zdravě nervózní a fanoušci mi pomohli svým vřelým přijetím.

Šance, gól, hit. TOP momenty Tona na Spartě
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud