Richard Šíma
25. listopadu 2014 • 22:09

Majeský se rozzuřil a musel do kabin. Byla to blbost, kál se po utkání

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle už bylo na olomouckého obra Ivana Majeského příliš. Když jej sudí ve 33. minutě zápasu Olomouce s Plzní už podruhé vyloučili, urostlý bek to neunesl. Cestou na trestnou lavici popustil uzdu svému hněvu a rozhodčí mu k dvouminutovému trestu přidali desítku. Tím Majeského vytočili úplně. Hráč za sebou prásknul dvířky od trestné lavice a tím si podepsal ortel. Rozhodčí ho poslali rovnou pod sprchy.



MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 11. • 18:00
HC Olomouc
HC Olomouc
3:4
ONLINE
25. listopadu
18:00
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
Góly

Domácí: 29:29. Rác, 42:06. Zuzin, 52:43. Buc

Hosté: 08:15. Kadlec, 17:10. Mozík, 56:11. Indrák, 60:54. Moravčík

Sestavy

Domácí: Trvaj (Vošvrda) – Vyrůbalík, Majeský, Skrbek, Houdek, Ondrušek, Škůrek, Rašner – Cibák, Marosz, Rác – Buc, Patera (C), Matai – Laš, Herman, Zuzin – Řípa, Knotek, Kucharczyk.

Hosté: Machovský (Mensator) – Kadlec, Jeřábek, Mozík, Boháč, Kubka, Moravčík, Pavlíček – Johnson, Kratěna (C), Pletka – Indrák, Simon, Schleiss – Sýkora J., Kašpařík, Lev – Balej, Přikryl, Hollweg – Kubalík.

Rozhodčí

Hodek, Hribik – Brejcha, Suchánek

Stadion

Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst.

S Majeským cloumal cestou do kabin hněv, když ale po utkání z olomoucké šatny vyšel, byl už se vším, co se ve druhé třetině stalo, srovnaný. Především si byl vědom toho, že zákrok, za který ho rozhodčí vyloučili, faulem skutečně byl. „Byla to moje blbost. Neunesl jsem to. Ta reakce byla prostě hloupá,“ kál se po utkání.

Od trenérů to schytal. „Ivanovo chování? To prostě neexistuje! Rozhodně jsme ho za to, že nás takto oslabil, nepochválili,“ řekl Petr Fiala, olomoucký kouč. A Majeský uznal nejen to, že se měl ovládnout, ale také to, že ani rozhodčí to v současné době nemají úplně lehké. „Jsou pod velkým tlakem. Pískají tak, jak se to po nich vyžaduje. Mají to tak nařízené shora, musí to plnit, jinou možnost nemají. My se tomu trendu prostě musíme podřídit,“ poznamenal olomoucký bek.

Majeského amok. Z dvou minut za držení "vykouzlil" protesty trest do konce utkání
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud