27. listopadu 2014 • 09:53

Tři debakly v řadě a nenávist fanoušků. Přesto má kouč Lubina důvěru

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová Slavia se potápí do hluboké krize. Její nestabilní výkony v sezoně se opět zhoršují: poslední tři zápasy s Mladou Boleslaví, Hradcem a Třincem prohrála a pokaždé inkasovala šest gólů. A celkem vstřelila jen čtyři. I přes špatné výsledky a nevoli fanoušků vůči Ladislavu Lubinovi však vedení kubu věří. „Trenér má plnou důvěru,“ řekl majitel Slavie Vladimír Pitter.



Proti Lubinovi protestují slávističtí fanoušci už od jeho jmenování. „Takového člověka si nepřeji na střídačce Slavie. Smířit se s tím rozhodně nehodláme!“ řekl před sezonou Michael Tomeš, šéf slávistického fanklubu, v rozhovoru pro iSport.cz. „Nejde mi o jeho trenérské kvality, ale o jeho nízký morální kredit. Takového člověka si nepřeji na střídačce Slavie. A neřeším jen tu jednu mediálně známou nehodu, ale obecně jeho excesy a nepoučitelné chování.“

SESTŘIH: 24. kolo extraligy, HC Slavia Praha - Třinec 2:6
Video se připravuje ...

K tomu se Slavii navíc nedaří ani na ledě. V tabulce je až jedenáctá, i když ji na osmou příčku schází jen tři body. Na druhou stranu ji pouhé čtyři body dělí od poslední dvojice Vítkovice – Zlín. Krize vyvrcholila v úterý proti Třinci, kdy přišla třetí porážka v řadě a opět šest inkasovaných branek. „Kdybych řekl, že nejsem rozčarovaný, tak bych tady byl za blbce. Už jsme to i řešili a budeme to řešit dál. A bohužel musím konstatovat, že se to týká pořád těch samých hráčů. A je to mladší kategorie, z toho je mi smutno,“ řekl po utkání Lubina.

O problematickém přístupu mladších hráčů mluvil i brankář Svoboda. „Já si vážím každého zápasu, každé šance, kdy můžu nastoupit. O to víc mě mrzí, že když si toho dokážu vážit já v těchto letech, že si toho nedokážou vážit hráči, kteří jsou podstatně mladší,“ pravil 36letý gólman.

Ve středu na Slavii probíhaly pohovory týkající se výkonností krize, ve čtvrtek dostal tým volno. V neděli už ale nastoupí ve Zlíně, který se dotáhl na předposlední místo a pomalu se zvedá.

SESTŘIH: 23. kolo extraligy, Mountfield HK - Slavia 6:0
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 22. kolo extraligy, Slavia Praha - Mladá Boleslav 2:6
Video se připravuje ...

Z V R P Skóre B

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud