27. listopadu 2014 • 11:23

Broš po dalším otřesu mozku: Byla to prasárna, mohl jsem skončit

Autor: vrb, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Potřetí během jednoho měsíce utrpěl boleslavský útočník Michal Broš otřes mozku. Po třech tvrdých úderech do hlavy ho tak čeká několikadenní pauza a v hokejové extralize se neobjeví. „Stoprocentně čtrnáct dní nic dělat nebudu,“ přiznal v rozhovoru pro iSport TV.



„Sám cítím, že je to na pováženou a že je potřeba tomu věnovat víc času. Doufám, že bolení hlavy co nejdřív přejde, ale bude to chtít nějaký čas, než se dám do kupy úplně,“ dodal.

Michal Broš: Ten faul byl prasárna
Video se připravuje ...

Naposledy ho v neděli loktem do obličeje udeřil olomoucký Radek Dlouhý, který za zákrok dostal od disciplinárky stopku na pět zápasů - po automatickém trestu vynechá utkání šest. Brošovi se to zdá příliš málo. „Je to prasárna, která by v NHL stála 25 zápasů a peníze. U nás je to směšné. Nevím, proč u nás máme stanovené maximum. Borec si pět zápasu nezahraje, zajede si za rodinou, potrénuje si, peníze mu nikdo nesebere a v oddíle ho dost možná poplácají po zádech,“ zlobil se Broš.

Dlouhý se soupeři omluvil. „Doufám, že to není takový idiot, že by ho to nemrzelo, ale… Mám zprávy od lidí a všichni říkali, že není možné, aby to nebyl úmysl,“ pravil útočník extraligového nováčka ze středních Čech.

Kvůli otřesům mozku musela skončit řada hokejistů. „Je to zákrok na konec kariéry. Doufám, že se mě to týkat nebude. Už mi ale hlavou běžely různé myšlenky, právníci… Kdyby to mělo znamenat můj konec, řešil bych to přes soudy,“ uzavřel Broš.

TOP momenty: Broš o třetím otřesu mozku, brankář made in USA
Video se připravuje ...

Likvidace Broše. Dlouhý z Olomouce sestřelil útočníka Boleslavi loktem do hlavy
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud