18. prosince 2014 • 11:35

Litvínov zápas pod širým nebem odpískal, v Teplicích se hrát nebude

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení extraligového Litvínova vzdalo možnost, že by v únoru sehrálo zápas se Spartou pod širým nebem. Severočeši uvažovali o tom, že by se s Pražany utkali na konci února na fotbalovém stadionu v Teplicích.



Dnes ale Verva oznámila, že není možné připravit celou akci. "Časová náročnost na stavbu kluziště se nedá skloubit s hracím a tréninkovým programem FK Teplice," uvedly oba kluby v oficiálním prohlášení.

Litvínov chtěl pod širým nebem sehrát zápas předposledního 51. kola základní části. Jarní část fotbalové ligy začne už o týden dříve. "Časnější než únorový termín, kdy se fotbal ještě nehraje, není možné stihnout z hlediska přípravy celé akce a zajištění dostatečného množství finančních prostředků," doplnili zástupci hokejového i fotbalového klubu.

Zároveň však nevyloučili, že venkovní utkání v budoucnu uspořádají. V české extralize se zatím pod širým nebem odehrálo jen jedno utkání, v lednu 2011 se na plochodrážním stadionu ve Svítkově v Pardubicích představila Kometa Brno. Duel sledovalo 17.140 fanoušků.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud