19. prosince 2014 • 13:21

Obránce Slovák končí v Hradci! Z klubu odchází na vlastní žádost

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slovenský hokejista Tomáš Slovák odchází na vlastní žádost z Hradce Králové. S vedením klubu se nejproduktivnější obránce týmu dohodl na ukončení smlouvy.



"Dva dny po posledním zápase s Pardubicemi mě kontaktoval agent hráče s tím, že Tomáš již nechce pokračovat v našem klubu. Hlavním uváděným důvodem byl neodpovídající mediální tlak na jeho osobu a rozdílné názory jeho a klubu na hráčovu výkonnost," uvedl generální manažer Mountfieldu Aleš Kmoníček na klubovém webu.

Hradec prý chtěl, aby Slovák v týmu zůstal. "Přesto trval na ukončení smlouvy. Tomášovo rozhodnutí respektujeme, děkujeme mu za služby, které zde odvedl, ale nebudeme v žádném případě nikoho nutit, aby hrál za Hradec Králové. V tuto chvíli řešíme legislativní náležitosti spojené s ukončením hráčské smlouvy," řekl Kmoníček.

Jednatřicetiletý Slovák hrál předchozí dvě sezony za Plzeň a loni se podílel na jejím premiérovém triumfu v extralize. V tomto ročníku nechyběl obránce s reprezentačními zkušenostmi v jediném utkání Hradce Králové. V 30 zápasech si připsal 17 bodů za dvě branky a 15 asistencí, což ho řadí na čtvrté místo v kanadském bodování mužstva.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud