26. prosince 2014 • 23:00

VIDEO: Nepoučitelný Hollweg zase řádil. Kolenem sejmul Vrbatu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňský bijec Ryen Hollweg má na svém účtu další vroubek, který bude pravděpodobně řešit disciplinární komise. Ve 31. kole proti Mladé Boleslavi ve 34. minutě u mantinelu tvrdě sejmul kolenem Davida Vrbatu, který se do zápasu už nevrátil. Za faul dostal Hollweg trest do konce utkání.



MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 12. • 15:30
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
6:1
ONLINE
26. prosince
15:30
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
Góly

Domácí: 04:31. Lev, 24:02. Kratěna, 32:44. Bližňák, 52:23. Simon, 54:38. Balej, 59:51. Schleiss

Hosté: 12:51. Mikulík

Sestavy

Domácí: Machovský (Mensator) – Jeřábek (A), Kadlec (A), Pulpán, Mozík, Moravčík, Kubka, Boháč – Schleiss, Bližňák, Kratěna (C) – Johnson, Lev, J. Sýkora – Pletka, Simon, Indrák – Hollweg, T. Sýkora, Balej – Beran

Hosté: M. Růžička (Rittich) – Ovčačík (A), Trončinský, Stříteský, Žabka, Robar, Trška, Čermák – Mikulík, Výborný (C), Bárta – Látal, Kašpařík, Klimenta – Pacovský, Musil, Lenc – Kubica, Vrbata, Pabiška – Jarůšek

Rozhodčí

Homola, Horák – Gebauer, Lederer

Stadion

ČEZ Aréna, Plzeň

Návštěva

6301 diváků

V září zranil slávistického útočníka Tomáše Vlasáka a dostal rekordní trest: stopku na deset zápasů. Na led se nakonec vrátil po zmeškaných sedmi zápasech a s důrazným varováním od disciplinární komise.

Sám se kál a sliboval, že už se podobné excesy dít nebudou. "Disciplinární komise mi řekla, co si myslí, a já se snažím vzít si to k srdci, zabudovat to do své hry. Vím, že musím být chytrý, že každý mě teď sleduje, soupeři i rozhodčí, kteří už mají ruku napůl zvednutou, sotva vkročím na led. (usmívá se) Je moje zodpovědnost, abych už mužstvo víc neoslaboval,“ tvrdil tenkrát v rozhovoru pro iSport.cz, když se vracel po trestu do sestavy Plzně.

Faul Ryana Hollwega
Video se připravuje ...

Jenže uběhlo pár měsíců a zase předvedl likvidační zákrok. V utkání proti Mladé Boleslavi se ve 34. minutě dopustil naprosto zbytečného faulu. Plzeň v té době vedla 3:1 a nic nenasvědčovalo tomu, že by měla Boleslav utkání zvrátit. Jenže Hollweg u mantinelu tvrdě dohrál Vrbatu, kterého poslal k ledu kolenem.

Neúprosný rozhodčí mu udělil pětiminutový trest a osobní trest do konce utkání. Ani Vrbata se už do utkání nepodíval a nezbývá než doufat, že si z tohoto utkání neodnese nějaké vážnější zranění. Hollweg pravděpodobně bude muset znovu předstoupit před disciplinární komisi. Dá se počítat s tím, že zase vyfasuje pořádný flastr.

SESTŘIH: 31. kolo extraligy, Plzeň - Mladá Boleslav 6:1
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud