29. prosince 2014 • 04:20

Duel Sparty s Kometou okořenila bitka! Porval se Buchtele s Káňou

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brněnští hokejisté si určitě oddychli, že letos už doma pražskou Spartu nepřivítají. V obou zápasech totiž dostali osm gólů. Emocemi plný duel 32. kola vygradoval už ve 25. minutě, kdy se před sparťanskou brankou do sebe pustili Jan Káňa a Jan Buchtele. Pěstní souboj přerušil až rozhodčí.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Zápasy mezi brněnskou Kometou a pražskou Spartou bývají vždy plné emocí. Nejinak tomu bylo i ve 32. extraligovém kole. Sparťané ve 25. minutě vyhrávali už 2:0, a tak se Jan Káňa rozhodl, že vyzkouší hráče v modrém vyburcovat. Vybral si tedy Jana Buchteleho, se kterým si vyměnil několik ran pěstí.

Pěsti v obličejích. Káňa a Buchtele předvedli parádní bitku
Video se připravuje ...

Přestože byla bitka po celou dobu spíše vyrovnaná, podařilo se nakonec Buchtelemu přetáhnout Káňovi dres přes hlavu. Rozhodčí se tedy rozhodl souboj ukončit a poslat oba odpočinout si na trestnou lavici.

Bitka jako impuls k lepšímu výkonu ovšem neposloužila. Domácí Brňané totiž z utkání se Spartou znovu odcházeli v roli poražených a opět s osmi góly ve své bráně. Sparta se díky výhře dostala před Litvínov na druhou příčku tabulky.

SESTŘIH: 32. kolo extraligy, Kometa - Sparta 2:8
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud