5. ledna 2015 • 12:05

V Hradci řádí chřipka, hokejisté v úterý v Třinci hrát nebudou

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas 35. kola hokejové extraligy mezi Třincem a Hradcem Králové se v úterý hrát nebude. Důvodem odložení duelu je chřipkové onemocnění v kádru Východočechů. Dohodu klubů musí ještě potvrdit ředitel soutěže Josef Řezníček. Utkání bylo přeloženo na pondělí 12. ledna se začátkem v 17:00.



"Mimo hru je více než deset hráčů. Přesný seznam připravujeme pro svaz, který musí odložení posvětit. S Třincem jsme se už domluvili," řekl ČTK generální manažer Mountfieldu Aleš Kmoníček.

Hradečtí hokejisté měli zdravotní problémy již před nedělním zápasem proti Mladé Boleslavi, který nakonec vyhráli 9:2. "V zápase i po něm se to zhoršilo. Dalších pět hráčů odcházelo se zvýšenou teplotou," uvedl Kmoníček, který věří, že se zdravotní stav hráčů bude rychle zlepšovat.

Dnes mají hráči volno. "Musíme vydezinfikovat kabinu. Věříme, že do pátku se vše zlepší. Chceme hrát. Pro nás to není nic příjemného, teď se nám relativně daří. Jezdit do Třince s devíti hráči by byl ale hazard a znevážení jména extraligy," řekl Kmoníček. Hradec poslední tři zápasy vyhrál a v tabulce je pátý.

Ředitel extraligy Josef Řezníček odložení zápasu povolil s podmínkou, aby byl nový termín co nejbližší. Kluby se dohodly na příštím pondělí, sdělil ČTK mluvčí Ocelářů Tomáš Želazko.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud