26. ledna 2015 • 13:30

Klikař Lašák! Namazal slávistovi na hůl, jeho gól však neplatil

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svou dávku štěstí si v utkání proti poslední Slavii vybral liberecký brankář Ján Lašák. Ten pět minut před koncem druhé třetiny za vyrovnaného stavu 1:1 přímo daroval soupeři gól. Od mantinelu totiž přihrál rovnou na hůl Janu Stránskému, který neváhal a vsítil kotouč do brány. Naštěstí pro libereckého brankáře však gól neplatil. Těsně před tím totiž slávista Pavel Kolařík fauloval.



Liberec se začíná trápit. Prohrál už potřetí za sebou, nestačil dokonce ani na poslední Slavii. A to ještě mohl brankář Ján Lašák děkovat rozhodčímu, že si všiml faulu Pavla Kolaříka. V polovině zápasu totiž liberecký gólman zazmatkoval a nahrál soupeři přímo na hůl.

Přestože Stránský gól vstřelil, rozhodčí ho neuznal. Odpískal totiž už dříve signalizovaný faul. I přesto se Slavii podařilo dotáhnout zápas do vítězného konce. "Bylo to krásné vítězství celého mužstva. Tým šel za ním, i když jsme byli ve druhé třetině pod velkým tlakem," zhodnotil utkání konečně spokojený kouč sešívaných Dušan Gregor.

Lašák namazal slávistovi na gól, ten však neplatil
Video se připravuje ...
¨

"Za vůli a ochotu, kterou tým předvedl, a s podporou Dominika Furcha jsme si vítězství zasloužili. A také naši fanoušci, kteří při pěkné návštěvě v aréně byli celou dobu slyšet. Jsou to výhry, které nám pomáhají. Odpočineme si, ale musíme dál pracovat," pokračoval Gregor.

To jeho protějšek Milan Černý jeho nadšení rozhodně nesdílel. ""Myslím, že to opět bylo o naší koncovce. Měli jsme snad 45 střel a řadu příležitostí, ze kterých jsme nedali gól. S postupujícím časem ubývalo klidu, lehkosti a lepšího řešení," smutnil po další prohře Tygrů.

SESTŘIH: 41. kolo extraligy, Liberec - Slavia 1:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud