25. ledna 2015 • 22:52

Hradecký gólman Kacetl o agresivní hře Sparty: Zkoušeli to na mě!

Autor: ixs
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pochytal všechno! V nedělním utkání 41. kola Sparty s Hradcem Králové (0:5) vymazal hradecký brankář Ondřej Kacetl domácí Pražany. Pochytal všech 33 střel a byl vyhlášen největší hvězdou Mountfieldu.



MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 1. • 17:00
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
0:5
ONLINE
25. ledna
17:00
Mountfield HK
Mountfield HK
Góly

Domácí:

Hosté: 00:32. Šimánek, 24:14. Mertl, 41:45. Tvrdík, 53:55. Mertl, 55:25. Vydarený

Sestavy

Domácí: Novotný (Lukáš) – Eminger, Polášek, Ďaloga, Mikuš, Piskáček, Barinka (A), Hrbas – Réway, Hlinka (A), Klimek – Kumstát, Černoch, Rolinek (C) – Forman, Buchtele, Sabolič – Procházka, Volek, Dvořáček – Bahenský. Trenér: Josef Jandač.

Hosté: Kacetl (Kantor) – Piegl, Vydarený, Jank, Plášil, Pláněk, Vašíček, Nedvídek – Kudrna, Mertl, Šimánek (C) – Dej, Knotek, Kukumberg – Vantuch, Troliga, Červený – Skokan, Tvrdík, Pospíšil. Trenér: Peter Draisaitl.

Rozhodčí

Polák, Souček – Brejcha, Suchánek

Stadion

Tipsport arena, Praha

„Kluci mi hodně pomohli, měl jsem štěstí,“ povídal skromně. Mladého golmana, ale utkání hodně bolelo. V brankovišti sváděl nepříjemné souboje s frustrovanými sparťany. „Nevím, jestli to byl pokyn od trenéra, ale zkoušeli to na mě,“ řekl.

Radost z výsledku a spokojenost s předvedenou hrou. Tak působil hradecký muž zápasu brankář Ondřej Kacetl. „Ta nula mě samozřejmě těší, ale ty tři body jsou teď před play-off mnohem důležitější,“ byl si vědom. Jeho tým v klidu ovládal zápas, ale on sám se musel vypořádat s rostoucí nervozitou protihráčů.

SESTŘIH: 41. kolo extraligy, Sparta - Hradec Králové 0:5
Video se připravuje ...

Mluvilo se hlavně o jedné situaci. „Dvakrát tam do mě najeli po odehrání kotouče a ještě mě tam sestřelil Ďaloga,“ připomněl onen nepříjemný střet. Slovenský obránce ve službách pražského klubu, Marek Ďaloga, však úmysl popíral. „Já bych do brankáře nešel. Šel jsem do zakončení a dostal jsem krosček. Snažil jsem se mu vyhnout,“ vysvětloval.

Na poznámku hradeckého golmana reagoval i trenér Sparty Josef Jandač. Ten na tiskové konferenci poskytl i svůj pohled na věc. „Ať prohrává jakékoliv mužstvo, tak ví, že musí něco změnit,“ vysvětloval lodivod pražského klubu. „My jsme se nějak do zápasu dostat museli a nemyslím, že by tam byly nějaké nefér zákroky,“ uzavřel.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud