27. ledna 2015 • 13:18

Sparta posiluje. Ze Slovanu ulovila útočníka Michala Vondrku

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vytoužená posila se konečně bude hlásit na hokejové Spartě. Holešovičtí získali útočníka Michala Vondrku. Táhlá jednání s bratislavským Slovanem se Pražanům povedlo dotáhnout těsně před koncem přestupového období, které se pro extraligu uzavře už v sobotu.



Kalamita zdravotních problémů v ofenzivě rudého „S“ se dočkala řešení, přichází bronzový medailista z MS 2012. Michal Vondrka působil v Česku v Českých Budějovicích a ve Slavii. V zahraničí si vyzkoušel finské Oulu a poslední roky trávil v barvách Slovanu.

Teď se tedy stěhuje do třetího týmu tabulky nejvyšší soutěže. „Byla to dlouhá a složitá jednání, ale jsem rád, že se nám je podařilo dotáhnout do úspěšného konce,“ oddechl si Patrik Martinec, sportovní manažer klubu.

V tiskové zprávě popsal i důvody, proč po šikovném forvardovi tolik toužil. „Máme několik dlouhodobě zraněných útočníků a Michal pro nás bude velkou posilou v závěru sezony a zejména v play off,“ dodal.

V novém působišti by se měl dvaatřicetiletý hráč představit ihned po přesunu ze Slovenska, s nejvyšší pravděpodobností tak stihne pikantní nedělní derby proti Slavii, se kterou slavil titul v roce 2008.



Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud