Jakub Hlaváč
29. ledna 2015 • 12:36

Sparta vzdává hold. Nastoupí v záchranářských dresech

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozdali tisíce vstupenek policistům, záchranářům, vojákům či hasičům. Hokejová Sparta tak chce symbolicky poděkovat mužům a ženám, kteří zachraňují lidské životy. V pátek proti Karlovým Varům čeká plné hlediště a představí speciální dresy.



Akce je to již tradiční, vždyť Sparta vzdává hold už šestým rokem. Tentokrát mají jednotlivé složky své patrony z řad hráčů a legend pražského klubu. Jaroslav Hlinka, Michal Barinka, Richard Žemlička zapojili do kampaně své syny. Jiří Kochta se pak zúčastnil se svým vnukem.

„Chceme touto cestou myšlenku úcty a podpory záchranných složek předat i mezi mládež, ukázat dětem, co policisté, hasiči, záchranáři a vojáci podstupují každý den,“ vysvětloval Robert Speychal, výkonný ředitel Sportovního holdingu Praha.

Na páteční klání jsou připraveny unikátní dresy. Tentokráte mají reflexní barvu a upozorňují na nutnost „být viděn“. Ihned po duelu zamíří do aukce. „Její výtěžek Sparta věnuje Nadaci policistů a hasičů a Vojenskému fondu solidarity,“ dodal Speychal.

Zda speciální akce pomůže Holešovickým i k dobrému výsledku ukáže páteční klání.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud