Květoslav Šimek
1. února 2015 • 18:15

Polanský si pohrál s Libercem. Lítal jsem tam jak hadr, říká Lašák

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dělal, co mohl, ale na hokejovou ekvilibristiku třineckého útočníka Jiří Polanského byl liberecký brankář Ján Lašák krátký. Polanský pohotově zkrotil odražené a poskakující puky a dvakrát prakticky zpoza brány skóroval. Oceláři vyhráli 2:1. Krutý výsledek pro Bílé Tygry, protože ve 44. kole Tipsport extraligy byli lepší. A vítězný gól střílel Polanský v poslední minutě. „Lepší dostat šestku, než takhle prohrát!“ štvalo brankáře Jána Lašáka.



MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 2. • 15:00
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
2:1
ONLINE
1. února
15:00
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
Góly

Domácí: 12:09. Polanský, 59:01. Polanský

Hosté: 46:34. Šimek

Sestavy

Domácí: Hrubec (Hamerlík) – Hrabal, Klesla (C), Galvas, Linhart, Nosek, M. Doudera, Trončinský – Rákos, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Růžička, Plíhal, Matuš – Franek, Cienciala, Chmielewski. Trenér: Jiří Kalous.

Hosté: Lašák (Vaněček) – Šimek, Výtisk (C), Gřegořek (A), Derner, Vitásek, Voráček, Kajínek – Balaštík, Vampola, Radivojevič – Valský, Filippi, Bulík – Bakoš, Jelínek, Krenželok – Hrníčko, Urban. Trenér: Filip Pešán.

Rozhodčí

René Hradil, Oldřich Hejduk – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

Stadion

Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst)

Návštěva

5200 (vyprodáno) diváků

Znovu jste pohořeli na proměňování šancí, jak se vám na to z brány dívá?
„Já jsem v tranzu, žije to ve mně, i když tak nevypadám. Já bych radši vystřelil, šel do brankaře a schytal nějaké sekery, nebo rozdal sekery. Šel bych za tím hlava nehlava. Jako při jejich prvním gólu, kdy to Polanský z nulového, úplně nemožného, úhlu trefí do brány! Když se vám daří, dáte i takové góly. To byl neskutečný gól, geniální střela. Já myslel, že to půjde do rohu. Že to háže do mě, aby mě trefil do betonu a odrazil do brány, ale trefil to z nulového úhlu a ještě před tyčku. To nám chybí, tenhle klid. Když to útočník zkouší, je odměněný, nebylo to žádné štěstí. Šel si pro to a dopadlo to pro něj dobře.“

SESTŘIH: 44. kolo extraligy, Třinec - Liberec 2:1
Video se připravuje ...

Podobně jako druhý Polanského gól?
„Čtyřikrát si to tam házeli do prázdné. Už ten první hráč to mohl dávat do prázdné, dal to druhému. Ten mu to vrátil… Já jsem tam lítal jak hadr. Zase se to odrazilo k Polanskému a dával zpoza brány do prázdné. Strašný nezmar, tohle vidět z brány. Že nemáte šanci zasáhnout, jen se modlit, aby to dobře dopadlo. Bohužel nedopadlo. Už fakt nevím, co k tomu mám říct.“

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud