14. února 2015 • 04:57

Cetkovský řádil! Za krosček do obličeje dostal trest a ještě se rval

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pardubice v pátečním utkání v Brně totálně propadly a prohrály 1:7. Zápas nedohrál jejich útočník Jiří Cetkovský, který v 56. minutě dostal trest do konce utkání poté, co udeřil Vondráčka do oblasti hlavy a krku. Pak se spolu ještě porvali. V polovině utkání navíc vyřadil ze hry Kempného, který si poranil rameno. V tomto případě však šlo o čistý zákrok.



Debakl i kaňka v podobě zákeřného faulu. Tak Pardubice opouštěly led brněnské Komety. „Byl to krosček do hlavy, to je strašné,“ kroutil hlavou brněnský útočník Dočekal nad momentem ze závěru utkání.

Po zákroku na 5 minut + do konce utkání se pak strhla hromadná potyčka. Vondráček se při ni pustil do Cetkovského, který ho fauloval.

Kometa zápas dohrávala se zvýšenou opatrností, protože zákroky za hranou pravidel její hráči očekávali. „Museli jsme si dávat pozor. Řekli jsme si k tomu něco o přestávce, protože někteří hráči jsou... nechci říct co jsou, ale hrají jako bezmoci,“ dodal Dočekal, který se v ukání blýskl čtyřmi body. „Na Kempného to bylo čisté. Ale borec má 110 kilo a navalil ho na mantinel…“

Cetkovský v Brně fauloval a ještě se rval
Video se připravuje ...

Zákeřná hra tak domácí hráče hnala za dalšími góly. „Chtěli jsme je potupit ještě více, zasloužili by si to. Co předvedli na konci, k hokeji nepatří,“ zdůraznil Dočekal.

Pro Brno je ztráta Kempného citelná, protože šikovný bek je i součástí širšího reprezentačního týmu. Zkrátka opora brněnské defenzivy.

„Asi bych dnes Míšovo zdraví vyměnil za body. Má něco s ramenem a nevypadalo to s ním moc dobře. To je mi fakt líto,“ mrzelo Dočekala.

SESTŘIH: 46. kolo extraligy, Kometa Brno - Pardubice 7:1
Video se připravuje ...

MOMENT: Smůla Pardubic v zápase s Kometou
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 2. • 18:00
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
7:1
ONLINE
13. února
18:00
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
HC ČSOB Pojišť. Pardubice
Góly

Domácí: 02:35. Vondráček, 18:16. Ton, 19:48. Kempný, 22:56. Káňa, 23:09. Mrázek, 30:04. Dočekal, 40:39. Ton

Hosté: 40:54. Sýkora

Sestavy

Domácí: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Vágner, Malec, Kuboš, Bilčík – Honejsek, Hruška, Ton – Dočekal, Koreis, Vondráček – Káňa, Čermák (C), R. Zohorna – Ostřížek, Němec, Mrázek.

Hosté: Kristan (od 24. Halász) – Čáslava (C), Gregorc, Čutta, Benák, Havlík, Píša, Ščotka, Korím – T. Zohorna, Marcinko, P. Sýkora – Tybor, Nahodil, Radil – Semorád, Cetkovský, Starý – Kaut, Špaček, Voženílek.

Rozhodčí

Mikula, Mrkva – Hlavatý, Tošenovjan

Stadion

Hala Rondo

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud