17. února 2015 • 13:45

Rozkol v hokejové Slavii! Kouč Gregor prý hráčům řekl, že končí

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další rána pro hokejovou Slavii! Místo, aby klub zbrojil na poslední zápasy v základní části a upnul všechny síly k záchraně, řeší další problémy. Kouč Dušan Gregor totiž podle informací iSport.cz dneska před hráči oznámil, že končí... Oficiálně na to ale klub zatím nereagoval. Pražský tým zítra od 18.15 hodin nastoupí proti Třinci.



Podle zdrojů iSport.cz bylo dneska ve slávistické kabině dusno. A kouč Gregor, jenž tápající tým převzal během sezony, znenadání před hokejisty oznámil, že končí... Prý nenašel společnou řeč se svými nejbližšími spolupracovníky, v poslední době to navíc mezi hráči a trenérem příliš neklapalo. A po dnešní ostré výměně názorů v kabině se rozhodl, že to balí... Už ani nevedl dnešní dopolední trénink.

Oficiálně to ale nikdo nechtěl komentovat. Situace ještě během dne bude mít vývoj, vedení klubu na to musí zareagovat. Vždyť zítra tým nastoupí proti lídrovi tabulky z Třince.

"Situace je hodně nepřehledná. Nikdo z nás pořádně neví, co bude," řekl jeden z členů týmu. "Jako hráči jsme ale jednotní," dodal jeden z hokejistů, který si ale nepřál být jmenovaný. Je jasné, že aktuální stav je velmi třaskavý a citlivý.

"Zatím se k tomu nechci vyjadřovat," vzkázal rovněž Vladimír Pitter, šéf klubu. Ten je navíc momentálně na dovolené, takže situaci řeší na dálku...

 

SESTŘIH: 47. kolo extraligy, Litvínov - Slavia 4:1
Video se připravuje ...
SESTŘIH: 46. kolo extraligy, Slavia - Karlovy Vary 1:2
Video se připravuje ...
SESTŘIH: 45. kolo extraligy, Vítkovice - Slavia Praha 7:5
Video se připravuje ...
SESTŘIH: 44. kolo extraligy, Slavia - Sparta 4:9
Video se připravuje ...

Z V R P Skóre B

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud