28. února 2015 • 15:35

Naštvaný Duda: Hollwegův hit byl naprosto čistý! A nádherný!

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prásk! Ryan Hollweg v pátečním 51. extraligovém kole proti Pardubicím ukázkově sestřelil soupeřova chasníka Jiřího Cetkovského. Podle mnohých šlo o čítankové odzbrojení soupeře, rozhodčí zprvu také nepískali a nechali hru plynout dál.



Až po poradě otočili a plzeňského buldoka vyloučili na pět minut a do konce zápasu. Verdikt sudích hnul žlučí i útočníkovi Radku Dudovi, jenž má s Hollwegem společné bývalé působiště i časté tresty od disciplinárky.

„Čisté tělo. Hit desetiletí! Absolutně nepochopím, jak za tohle může někdo trestat,“ kroutil hlavou včera Radek Duda, když Hollwegův zákrok shlédl.

MOMENT: BUM! Hollweg tvrdě sestřelil Cetkovského
Video se připravuje ...

„Ryan by tohle mohl vyučovat. Podle mě patří k jedněm z nejlepších frajerů na starém kontinentu, kteří umí trefit soupeře. A čistě, zdůrazňuju. Byl to neuvěřitelnej vypínač… I v NHL by to vyhlásili hitem roku,“ snáší superlativy.

Cetkovský zřejmě prodělal lehký otřes mozku, ale nejen podle Dudy je chyba na jeho straně. „Musím přeci vědět, proti komu hraju. Cetkovský jel s pukem, odehrál ho a měl hlavu dole, Ryana neviděl. Doprčic, takhle přece nemůže hrát… Když vím, že je na ledě takovej hráč a hitař, musím si hlídat prostor kolem sebe. Ať se na mě nikdo nezlobí, ti rozhodčí – to je neštěstí. Jsou tam čtyři a nedokážou to dobře posoudit…“

Nyní se čeká na verdikt disciplinární komise.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud