4. března 2015 • 04:30

NEJ bitky základní části: Tak Šlégr zmlátil oprsklého sparťana

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

NHL se česká extraliga četností bitek rovnat nemůže. Když ale na pěstní souboje na domácích stadionech dojde, je to kvalitní podívaná. Splašené pěsti kontaktují obličeje, led se barví do ruda, kustodi chvátají do kabin pro nové dresy. Server iSport.cz vybral pětici nejlepších bitek z odehraných 52. kol základní části. V řezníka se měnil Jiří Šlégr nebo Miroslav Forman, kanadskou bitkařskou školu vyučoval Collin Valcourt.    



V judo zápase letěl k zemi Hanzlík

Na premiérovou bitku sezony se čekalo do 3. kola extraligy, kdy ji zpunktovali vítkovický útočník Michael Vandas a brněnský obránce Jan Hanzlík. V rohu hřiště ze sebe ve 49. minutě postupně strhali dresy i nárameníky, vítězem pěstního souboje připomínajícího judo byl Vandas. „Nejsem bitkař, ale musíme hrát obětavě pro tým,“ říkal po zápase vítkovický útočník. „Proto jsem rád, že jsme vyhráli jak zápas (3:1), i bitku.“

Krpálku, dívej se. Vandas s Hanzlíkem předvedli bitku jako v judu
Video se připravuje ...

Drsná bitka zámořského střihu

Bitka kapitána Třince Rostislava Klesly s Collinem Valcourtem měla v 9. kole extraligy zámořský švih. Není divu, dravý Kanaďan má v juniorské WHL na kontě 35 bitek, které mu eviduje portál hockeyfights.com. I Klesla má z NHL pěknou řádku rvaček. Pěsti létaly svižně. A přestože padlo několik ostrých ran, žádný z rivalů na kolena neklesl.

Bitka jako řemen. Rozdali si to Kanaďan Valcourt a obránce Třince Klesla
Video se připravuje ...

Obránce Slavie schytal od Rufera K.O.

Tak tahle bitka dlouho netrvala. Výrazně déle trvalo, než se po ní slávistický obránce Tomáš Beňovič zvedl z ledu. Třinecký útočník Adam Rufer mu totiž uštědřil solidní K.O. Třiadvacetiletý forvard Ocelářů tak nekompromisně ztrestal Beňovičův zákrok na Jiřího Polanského.

Výprask! Adam Rufer z Třince zmlátil slávistu Beňoviče
Video se připravuje ...

Guma! Jak se ze Šlégra stal vychovatel

Ještě by to chtělo Gumovu vítěznou bitku, znělo prý mezi litvínovskými fanoušky po skvělém obratu Vervy se Spartou (6:3) ve 25. kole. A třiačtyřicetiletý veterán Jiří Šlégr nadšeným domácím příznivcům tohle přání splnil. Půl minuty před koncem se pustil do sparťanského mladíčka Davida Dvořáčka, kterého doslova zválcoval a vysvlékl z výstroje. A tribuny bouřily nadšením: Guma! Guma! Guma!

Šlégr vychovával: Mladíka Dvořáčka zválcoval, svlékl a ještě mu udělal kázání
Video se připravuje ...

Mladí vpřed, matador Vašíček dostal výprask

Nemají se rádi, pravidelně si to dokazují. Sparťanský hokejista Miroslav Forman a hradecký obránce Jiří Vašíček. Rukavice sundali i ve 45. kole. A byla to jasná záležitost, výhru bral mladý borec v dresu Pražanů. To zápas slavil zkušený zadák, fyzickou bolest přehlušila euforie z výsledku 5:0.

Forman zbil Vašíčka, zmírnil tak aspoň prohru 0:5 s Hradcem
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud