Květoslav Šimek
30. března 2015 • 14:59

Hokejové Vítkovice dál povedou trenéři Svozil a Petr

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ladislav Svozil a Jakub Petr povedou Vítkovice i v nadcházející sezoně. Klub se s oběma trenéry, kteří tým převzali v průběhu aktuální sezony, domluvil na pokračování spolupráce. I s tím, že by měl Jakub Petr „volnou ruku“ v případě předpokládaného angažování u reprezentace do 20 let.



„Oba trenéři dostali konkrétní návrh a všichni v klubu máme nyní velkou radost, že se oba rozhodli pokračovat v práci u mužstva, kterou zahájili na podzim,“ řekl pro klubový web generální manažer Petr Husička. „Oba jsou to odborníci, kteří hokeji rozumí. Ladislav Svozil má bohaté zkušenosti, Jakub Petr je zase hodně progresivní. Toto spojení fungovalo, takže věříme, že bude fungovat i nadále.“

Svozil a Petr převzali Vítkovice po 18. kole po odvolaném tandemu Peter Oremus – Roman Šimíček. Převzali tým prakticky na dně extraligy, dokázali zastavit pád a v jednu chvíli dokonce útočili na přímý postup do čtvrtfinále play off. V základní části skončili osmí. Renomé si pokazili vyřazením v předkole s Pardubicemi (1:3 na zápasy), nicméně pro klub odvedli velmi dobrou práci.

Kádr a tým pro nadcházející sezonu budou společně teprve dávat dohromady.

SESTŘIH: Předkolo play off (4. zápas): Pardubice - Vítkovice 5:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud