1. června 2015 • 13:31

Hokejová Sparta posiluje útok. Po pěti letech se vrací Tomáš Netík

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sparta posiluje útok. Do Holešovic se po pěti sezonách vrací Tomáš Netík. „Sparta, to je pro mě srdeční záležitost,“ přiznal 33letý hokejista. O přestupu informovaly webové stránky klubu.



Změny ve Spartě

Přišli
Pöpperle (Soči)
Netík (Slovan Bra.)

Odešli
Novotný (Novokuzněck)
Staňa (?)
Pilař (Hradec Kr.)
Rolinek (Pardubice)
Vondrka (?)
Chlapík (?) 

„Když návrat do extraligy, tak jedině do Sparty, takhle jsem to chtěl,“ pravil pro internetové stránky Sparty Netík, který ve Spartě vyrůstal, takže prostředí velice dobře zná. „Mám tady spoustu známých, a i když je tým až na pár výjimek prakticky úplně jiný, než když jsem odcházel, pořád jdu do známého prostředí. A hlavně, Spartu jsem nikdy nepřestal sledovat. Když byla možnost, díval jsem se na její utkání a držel klukům palce. Teď jsem tu zpátky a budu bojovat za naše mužstvo a naše fanoušky.“

Vedení Sparty si pochvalovalo, že přichází odchovanec. „Tomáš je sparťan tělem i duší a pamatuje tady poslední velké úspěchy. Věříme, že se mu bude dařit podobně jako před tím, než odešel na zahraniční angažmá,“ uvedl sportovní manažer Patrik Martinec.

Netík je tak první posilou Sparty do ofenzivy. Tu opustili Tomáš Rolinek, Michal Vondrka a Adam Chlapík. Před Netíkem pražský celek přivedl brankáře Tomáše Pöpperleho.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud