Pavel Bárta
14. června 2015 • 10:36

Hadamczik staví v Brně armádu na titul. Kometu má posílit Kaberle

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po třech měsících je zpátky a prý chystá extraligový comeback. Příští stanice Brno, Tomáš Kaberle by měl vyšperkovat obranu brněnské Komety. Přestupovou pecku však zatím nikdo oficiálně nepotvrdil ani nevyvrátil. „Začátkem příštího týdne můžu něco říct,“ sdělil 37letý obránce, který naposledy hrál první ligu za Kladno.



Sezona mu skončila začátkem dubna, po třech měsících je zpátky. Do Česka se obránce ošlehaný čtrnácti sezonami v NHL vracel každé léto. Sám ale připouští, že tentokrát by se mohl zdržet podstatně déle. Tomáš Kaberle zatím přicestoval jen s  tříletým synem, brzy ho bude do Velké Dobré u Kladna následovat i jeho kanadská manželka s dcerou.

„Určitě chci ještě hrát. Jsem připravený v  příští sezoně nastoupit, cítím se dobře. Nemám žádné zdravotní problémy a hokej mě pořád baví. Nevidím důvod, proč nepokračovat,“ zahlásil Tomáš Kaberle.

 V posledních týdnech trénoval na Floridě, kde pobýval s rodinou. O podrobnostech svého příštího angažmá však zatím kladenský odchovanec podrobněji mluvit nechtěl. „Zatím není o čem se bavit, není to dotažené. Nějak jsme se domluvili, nechal bych to být. Něco říct můžu až začátkem příštího týdne,“ uvedl.

Informace o Kaberlově chystaném nástupu do Brna nikdo zatím oficiálně nepotvrdil ani nevyvrátil. Nic komentovat nechtěl ani trenér Alois Hadamczik , který Kometu od nové sezony povede a řízného beka by si do týmu přál. Po slovenském zadákovi Richardu Stehlíkovi by tak její obranu mohl vyztužit vskutku luxusní bek.

Všechno je podle informací deníku Sportu ve fázi tiché dohody, co nevidět však má dojít k podpisu smlouvy.

Více o přesunu Tomáše Kaberleho do Komety čtěte v Nedělním Sportu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud