10. září 2015 • 18:00

Kdo vyhraje extraligu? Redaktoři deníku Sport mají TŘI tipy

Autor: deník sport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejová extraliga začíná! Už v pátek startuje další ročník bojů o titul mistra českého hokeje. Kdo dokáže tuhý boj vybojovat až do konce a zvedne vysněný pohár nad hlavu? Redaktoři deníku Sport se shodli pouze na třech týmech! Podle nic se bude radovat buď Třinec, Sparta, nebo Kometa, mistrovskému Litvínovu nevěří ani jeden.



Miroslav Horák - Třinec 

Prostě musí. Zázemí má skvělé, finanční možnosti jedinečné, kádr nejkvalitnější, trenéři vysoce erudovaní. Teď se ještě popasovat s virtuálním nepřítelem, s tou zlou, nepřejícnou Prahou a ocel získá zlatý nános. Ale vážně. Kdy jindy, než teď?

Zdeněk Janda - Třinec

Nejvyšší rozpočet. Skvělý kádr na všech frontách. Ambiciózní a kvalitní trenér. V minulé sezoně byl Třinec blízko, ve finále ho přetlačil odhodlanější Litvínov, tažený historickou vírou a výzvou. Tentokrát už by nemělo ocelářský kolos nic zastavit.

Pavel Bárta - Třinec

Litvínov naposledy předvedl, že peníze a luxusní zázemí nejsou všechno. Ale extraligový all star tým je dobře poskládaný. Oceláři to na další pokus dají. A když se oprostí ublíženectví a obrní se pokorou, ostatní jim budou triumf i přát.

Jakub Hlaváč – Kometa

Dobře, respekt Spartě i Třinci. Všichni víme, že z téhle trojky nejde nikdo odepsat. A další dravci čekají svou šanci. Ale. Kometa zrála a vyvarovala se bláznivých turbulencí v dostatečně širokém kádru. Nejlepší ligová atmosféra jí může titul přiblížit.

Tomáš Vrábel - Sparta

Je to snad poprvé, co trenéru Jandačovi zůstalo jádro týmu pohromadě. Starší hráči navážou na minulé sezony a ti mladší se projeví ještě víc. Buchtele, Polášek či Réway nabrali cenné zkušenosti, které je posunuly o kus dál.

Adam Sušovský - Třinec

Zálusk na pohár má více týmů, ale radovat se bude Třinec. Oceláři v létě udrželi nabitý a dobře poskládaný tým pohromadě a měli dost času přemýšlet o tom, proč jim útok na titul nevyšel posledně. To je staví před jejich největší konkurenty Spartu a Brno.

Velký průvodce EXTRALIGOU. Už v pátek ve Sport Magazínu
Video se připravuje ...

Michal Koštuřík - Sparta

Pokud Třinec v této sezoně fakt „musí“ vyhrát, tak Sparta taky. Jednomu z gigantů se to podaří a já tipuju Pražany. Je to poslední šance pro trenéra Josefa Jandače, aby konečně dokázal, že umí přivést kvalitní mužstvo na vrchol.

Jiří Punčochář - Třinec

V posledních letech ve Slezsku ukázali, že umí nejen nakupovat, ale i složit tým. Do své moderní arény titul potřebují, a pokud se jim v play off podaří buď vyhnout urputným sokům ze Zlína a Brna, nebo je skolit, vytoužený pohár Oceláři získají.

Květoslav Šimek - Třinec

Šéfové do špičkového produktu pumpují peníze a sami se upínají k jedinému cíli – titulu. V českém prostředí to je sice stále spíš na škodu, protože tradičními hrdiny jsou přece Švejk a hloupý Honza. Pokud se nenechají Oceláři otrávit, budou útočit na titul.

Hynek Preisler - Třinec

Naposledy Ocelářům chyběl zlatu malý kousek. Nejbohatší tým extraligy s hokejovým fanatikem Jiřím Kalousem na střídačce naváže na Zlín, který před dvěma lety ve finále také v sedmém utkání prohrál s Plzní, ale o rok později to napravil.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud