21. září 2015 • 04:35

Bijec Forman složil Haščáka: Pořádná rána ani nepadla. Bohužel…

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prohru mohl odvrátit stěží, tak alespoň ukázal sparťanský hokejista Miroslav Forman své pěsti. V potyčce s karlovarským Marcelem Haščákem dominoval a připsal si jedinou nedělní výhru Pražanů. Body zůstaly na západě za vítězství 6:3.



Rukavice dolů! Závěr utkání Sparty ve Varech okořenila bitka
Video se připravuje ...

Už to vypadalo na poklidný konec víkendové seance, když Miroslav Forman sundal rukavice a ve středu karlovarského ledu si zatančil boxerský taneček s Marcelem Haščákem. Svému sokovi přetáhl dres přes hlavu, dal mu několik ran a slavil alespoň dílčí triumf.

„Ani bych to nenazýval bitkou. Spíše jsme se tak přetahovali, k pořádné ráně ani nedošlo. Bohužel… Vyplynulo to ze souboje, on se na mě otočil a už jsme byli v sobě. Ani nevím, jak k tomu přesně došlo,“ říkal zlý muž v dresu s rudým „S“.

„Hráli jsme hrozně, tak bylo potřeba aspoň dohrávat souboje. Neudělat ostudu. Nešel jsem se tam prát, jenom jsem chtěl hrát naplno až do konce. To je povinnost,“ popisoval.

Závěrečnou třetinu jeho tým zvládl daleko nejlépe, vyhrál ji 1:0 a udělal si alespoň částečnou radost před úterním duelem v Champions Hockey League, kdy hostí švýcarský Curych.

„Řekli jsme si, že nás čeká opravdu hodně důležité utkání a že bychom se na to měli připravit. Nakopnout se,“ přibližoval Forman. „Bohužel ty první dvě části jsme nezvládli. Propadali jsme, jim tam padlo prakticky všechno a s tím se pak těžko něco dělá,“ uzavřel.

SESTŘIH 4. kolo: HC Energie Karlovy Vary - HC Sparta Praha 6:3
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 9. • 18:20
HC Energie Karlovy Vary
HC Energie Karlovy Vary
6:3
ONLINE
20. září
18:20
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
Góly

Domácí: 00:16. Rachůnek, 00:53. Bartek, 22:33. Marosz, 24:55. Marosz, 29:30. Bartek, 32:02. Haščák

Hosté: 07:33. Sabolič, 13:58. Kudrna, 44:39. Kumstát

Sestavy

Domácí: Závorka (Habal) – Benák, Bičánek, Harant, Sičák, Deyl, Gulaši, J. Tomeček, Weinhold – Duda, Marosz, Rachůnek – Bartek, Haščák, T. Rohan – V. Tomeček, Kverka, Vachovec – D. Hruška, Osmík, Gorčík.

Hosté: Pöpperle (Lukáš) – Mikuš, Polášek, Barinka, Čajkovský, Hrbas, Glenn, Černoch, Kalina – Klimek, Hlinka, Réway – Buchtele, Přibyl, Netík – Kumstát, Pech, Sabolič – Kudrna, Cingel, Forman.

Rozhodčí

Fraňo, Hrubý – Bláha, Svoboda

Stadion

KV Arena, Karlovy Vary

Návštěva

2586 diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud