Květoslav Šimek
22. září 2015 • 10:50

Kalendář Ocelářů: Bagrista Irgl, sládek Galvas a švihák Hamerlík

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před vstupem do vyřazovacích bojů Ligy mistrů (Třinec dnes hraje s Jönköpingem od 17.30) připravili Oceláři pro fanoušky kalendář na sezonu 2015/16. Dvanáctka hokejistů je v něm nafocená při pracovních činnostech, kterým se věnují partneři klubu. Jiří Polanský je tak například vyobrazen coby válcíř v ocelárnách, Zbyněk Irgl jako bagrista, Lukáš Galvas jako sládek v pivovaru, Rostislav Klesla jako elektrikář a brankář Peter Hamerlík jako lázeňský švihák v Luhačovicích.



„Kluci hned hlásili, že do pivovaru musí jít Lukáš Galvas, protože byl v Radegast Indexu nejlepší,“ líčí focení Tomáš Hudcovský z marketingového oddělení klubu. „A do lázní šel elegán Peter Hamerlík.“

Do dvanáctky „vyvolených“, které fotil Marian Mrózek, se nakonec po důkladném výběru vešli Zbyněk Irgl, Martin Adamský, Jiří Polanský, Jakub Klepiš, Erik Hrňa, Lukáš Galvas, Rostislav Klesla, Peter Hamerlík, Vladimír Dravecký, Šimon Hrubec, Jakub Orsava a Aron Chmielewski.

„Kalendář je velmi povedený,“ pochvaloval si Polanský. „V kabině jsme si jej prohlíželi a fanoušci se mají na co těšit.“ Sám byl rád, že se fotil v Třineckých železárnách. „Bylo to poučné, protože jsem viděl těžkou práci zaměstnanců třinecké společnosti. Navíc v době focení bylo tropické vedro, takže jsem si to užil.“

Po focení pozval Polanský předáka provozu do kabiny Ocelářů, provedl jej Werk Arenou. „Ukázal jsem mu, kde pracujeme my. Taky se mu u nás líbilo.“ Kalendářů klub vyrobil 800, fanoušci si je mohou koupit ve fan shopu v hale.

Třinečtí hokejisté v kalendáři Ocelářů. Lukáš Galvas jako sládek
Třinečtí hokejisté v kalendáři Ocelářů. Lukáš Galvas jako sládek

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud