25. září 2015 • 04:40

Jak zvládl Bednář Toewsův trik? Podívejte se, kolik potřeboval pokusů

Autor: pt
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaroslav Bednář pro kamery iSport TV skvěle napodobil střelecký trik Jonathana Toewse. Úkol zněl jasně: jednou ranou napnout síť tak, aby lahev na pití vyletěla co nejvíce do vzduchu, druhou ranou flašku sestřelit. Bednářovi se to povedlo, ale asi každého po shlédnutí videa na iSport.cz napadlo - kolik na to potřeboval pokusů? Podívejte se!



„To zas bude šaškárna, na kterou já skočim. To jsem typickej já,“ problesklo hlavou Jaroslava Bednáře při oslovení, zda by nezkusil napodobit Jonathana Toewse a jeho "lahvový" trik.

Hvězda NHL se v původním videu nejdříve z lahve napije, položí ji na bránu a pak provede sestřel. Bednář při zhlédnutí Toewsova kousku ihned odhalil, že se útočník Chicaga Blackhawks sice napije, ale po střihu vyletí z horní síťky brány lahev moc snadno – tudíž musí být prázdná.

Frajer Bednář! Podívejte se, jak zvládl trik hvězdy NHL
Video se připravuje ...

I prázdná lahev ale občas nechtěla vyletět dostatečně vysoko. Brankové sítě se totiž dělají daleko upnutější než dříve, nedají se tolik prověsit. Bednář si při většině pokusů umisťoval lahev na bránu sám a chvíli mu trvalo, než přišel na ten ideální způsob.

Několikrát lahev vyletěla dostatečně, ale útočník královéhradeckého Mountfieldu druhý puk poslal přesně do šibenice. „Bedýnko, takhle bys měl pálit při zápasech a ne teď! Ty se nám tady vystřílíš,“ popichoval Bednáře marketingový manažer klubu Tomáš Borovec.

„Já jsem po tréninku, proto už to nemůžu zvednout nad bránu,“ omlouval se napůl vážně čím dál víc unavený střelec. Lahev se stále nedařilo sestřelit, pokusy přibývaly a na střídačku začali přicházet místní žáčci - o půl druhé totiž začínal trénink 5. třídy.

Možná časový pres, možná podpora páťáků populárnímu „Bedýnkovi“ pomohly. Dílo se podařilo zhruba na dvacátý pokus, který vypadal takto: láhev vyletěla dostatečně vysoko, ale trochu do strany.

Bednář si počkal o trochu déle než při předchozích pokusech a láhev opravdu sestřelil necelého půl metru nad zemí vedle tyče. Paráda! Sám střelec své snažení komentoval: „Bavilo mě to, byla to dobrá věc. Zajímalo by mě, kolik pokusů na to potřeboval Jonathan Toews.“

VIDEO | Podívejte se, jak to zvládl hvězdný Toews


Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud