30. září 2015 • 21:46

Ševc může děkovat střelcům, jeho obrovskou hrubku dokázali napravit

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle mohlo stát Liberec zápas. Ve třetí minutě druhé třetiny přišel Martin Ševc ve svém obranném pásmu o kotouč a daroval soupeři gól. Pohotový Lukáš Cingel totiž nahrál volném Andreji Kudrnovi, který zvýšil na 3:1 pro Spartu. Liberec však nakonec dokázal zápas zvrátit a vyhrát po nájezdech.



Zápas o první místo v extralize měla na své straně dlouho nakloněný Sparta. Ve 22. minutě Pražanům navíc nešťastně pomohl liberecký obránce Martin Ševc. Ten v oslabení ztratil u mantinelu kotouč, kterého se okamžitě ujal Lukáš Cingel a přihrál na gól Andreji Kudrnovi. 1:3.

Martin Ševc chyboval, daroval Spartě gól na 3:1
Video se připravuje ...

Ševcovo zaváhání naštěstí pro Liberec napravili jeho spoluhráči. Ti totiž dokázali pro ně nelichotivý výsledek zvrátit. Vyrovnali na 4:4 a dovedli zápas až do samostatných nájezdů. Tam vstřelil Radivojevič rozhodující nájezd a vybojoval tak Liberci druhý bod.

"My jsme měli co dělat, abychom zápas dotáhli aspoň do prodloužení. Jsem rád, že jsme v závěru vydrželi v nasazení, bojovnosti a víře, že nás ta předváděná hra může dovést aspoň k jednomu bodu a jsem rád, že máme dva," pochválil své svěřence liberecký kouč Filip Pešán. První místo v tabulce tak před kompletním sedmým kolem patří Liberci.

SESTŘIH: 7. kolo: HC Bílí Tygři Liberec - HC Sparta Praha 5:4 po nájezdech
Video se připravuje ...

Liberec dokázal porazil pražskou Spartu
Liberec dokázal porazil pražskou Spartu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud