3. října 2015 • 12:25

Pardubický trest za debakl: Pokuta 300 tisíc, Divíšek končí

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Tomáš Divíšek končí v extraligových Pardubicích. Vedení Východočechů se rozhodlo po pátečním domácím debaklu s Vítkovicemi 1:6 předčasně ukončit původně měsíční zkoušku šestatřicetiletého centra. Hráči navíc dostali souhrnnou pokutu ve výši 300 tisíc korun, jejíž část bude poskytnuta fanklubu na úhradu nákladů spojených s výjezdy fanoušků.



"V reakci na výkon v duelu 7. kola extraligy proti Vítkovicím proběhla hned v sobotu schůzka hráčů s vedením klubu. To jim důrazně vytklo jejich přístup k utkání a udělilo celému týmu souhrnnou pokutu ve výši 300 tisíc korun," uvedlo vedení klubu v prohlášení na oficiálním webu.

Společně s Divíškem byli z A týmu vyřazeni i další útočníci David Roupec a Jaroslav Moučka, kteří budou působit v prvoligovém Šumperku.

Klubové vedení se také omluvilo fanouškům za předvedený výkon. "A činí takové kroky, aby se již v příštím utkání (výkony) výrazně zlepšily. V případě, že se tak nestane, je připraveno učinit další razantní opatření," dodali zástupci klubu.

Pardubice jsou aktuálně v tabulce s dvěma výhrami a čtyřmi porážkami dvanácté, mají však odehrané o jedno utkání méně než většina soupeřů. V neděli se představí na ledě Olomouce.

SESTŘIH: 7. kolo extraligy, Pardubice - Vítkovice 1:6
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud