18. října 2015 • 17:55

Přítel Kvitové Meidl září v Třinci. Dva zápasy, dva body a první gól

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní start do extraligy má za sebou Radek Meidl. Šestadvacetiletý útočník Třince se vytáhl hned ve svých úvodních dvou zápasech v nejvyšší české soutěži. V prvním zápase ve středu proti Plzni se asistencí podílel na vysokém vítězství 5:1, v nedělním duelu s Mladou Boleslaví si navíc připsal i první extraligovou branku.



Český vicemistr a jeden z největších favoritů na titul vstoupil do sezony rozpačitě. V tabulce se po necelé třetině základní části pohybuje okolo desátého místa, což je daleko za očekáváním.

Tým navíc ničí řada zraněných hráčů, a tak byli z třinecké farmy z Frýdku-Místku povoláni útočníci útočníci Marek Růžička, Radek Meidl, Vladimír Luka a Tomáš Káňa.

A právě přítel dvojnásobné wimbledonské šampionky Petry Kvitové zažívá pohádkový start do nejvyšší české soutěže. Svůj první bod si jako člen čtvrté formace připsal už v zmiňovaném utkání proti Plzni, kdy nahrával Eriku Hrňovi na druhý gól Ocelářů.

Ještě větších ovací se mu dostalo v nedělním zápase proti Mladé Boleslavi. Zatím životní Meidlův okamžik přišel v čase 4:44, kdy střelu dalšího povolaného hráče z Frýdku-Místku Marka Růžičky dorazil za bezmocného mladoboleslavského Ritticha a poslal svůj tým do vedení.

Ani to však Třinci na zisk tří bodů nestačilo, hosté ve druhé třetině díky brankám Holuba a Výborného skóre vyrovnali, ve třetí části je pak poslal do vedení Pacovský.

Domácí ještě stihli dvanáct sekund před koncem ve vlastním oslabení díky Polanskému vyrovnat, o bodu navíc pro slezský tým rozhodl v samostatných nájezdech Dravecký.

První gól Radka Meidla v extralize
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud