1. listopadu 2015 • 20:55

Pilař pošťouchl Vantucha do brejku. Dělám to i na trénincích, přiznal

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jakoby se na litvínovskou branku řítil vlak. Když se hradecký Vantuch ocitl v samostatném úniku, jeho spoluhráč z obrany Pilař ho hokejkou ještě postrkával. Útočník urostlý útočník brejk proměnil a Mountfield rázem vedl 2:0, nakonec si ze severu Čech odváží vysoké vítězství 5:1.



MATCH OVERVIEW LEGACY
1. 11. • 17:30
HC Verva Litvínov
HC Verva Litvínov
1:5
ONLINE
1. listopadu
17:30
Mountfield HK
Mountfield HK
Góly

Domácí: 58:07. Lukeš

Hosté: 10:05. Courchaine, 15:11. Vantuch, 17:12. Bednář, 50:09. Ihnačák, 59:50. Červený

Sestavy

Domácí: Horák (18. Janus) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Sklenička, Pavelka, Frolo – Jánský, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček "C" – Písařík, Piroš, Gerhát – Válek, Smolka, Jurčík. Trenér: Radim Rulík.

Hosté: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Čáp, Dietz, Jank, Hronek – Rousek, Knotek, Šimánek "C" – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Vantuch, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

Rozhodčí

Hrubý, Pešina – Lhotský, Svoboda.

Stadion

Návštěva

4275 diváků

„Dělám to často na trénincích, když předjedu útočníka, tak ho strkám, ať je před bránou dřív. Tentokrát to nebylo ani potřeba, byl rozjetý a trefil to,“ popsal Pilař situaci, při které Vantuchovi pomáhal hokejkou v rozjezdu.

Tím však Pilařovy lekce s holí neskončily. O sedm minut později narýsoval chytrý log za obranu, na který si najel Bednář a proměnil další únik – 0:3. „Viděl jsem Bedýnku, jak si najíždí, tak jsem to zkusil,“ přiblížil Pilař svůj chod myšlenek.

SESTŘIH: 16. kolo extraligy, HC Verva Litvínov - HC Mountfield HK 1:5
Video se připravuje ...

Ale ve druhé třetině Hradec čelil střelecké převaze 18:6. „Do druhé části si asi řekli, že nemají co ztratit, tak to zkusili a my to se štěstím ustáli,“ uznal bek Východočechů.

Hradec nakonec vyhrál popáté v řadě a poskočil na druhé místo extraligové tabulky. Naopak Litvínov padl počtvrté za sebou. „Je to ošemetné. Když soupeř předtím víckrát prohraje, tak očekáváte, že na vás vlítne, ale je pravda, že na nich bylo vidět, že jsou pod dekou. Už po první brance byli opaření,“ pravil Pilař. „Nám se ale během reprezentační pauzy bude trénovat dobře, asi proběhnou i nějaké srandičky. Chvilku si to užijeme, ale musíme na to zapomenout,“ zdůraznil.

Kubalík se postaral o dva góly libereckého týmu
Kubalík se postaral o dva góly libereckého týmu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud