12. listopadu 2015 • 04:40

Plzeňský fanoušek provokatér narazil. Řípa dál gól a vysmál se mu

Autor: asu
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Všichni soupeři v Plzni ho znají, jeho provokatérské manýry jsou proslulé. Své by vám o tom mohl vyprávět třeba bývalý brankář Třince Martin Vojtek, známý to terč posměšků plzeňského publika, nebo někdejší kapitán Zlína Petr Čajánek, který před dvěma lety dokonce vyšel z kabiny a začal se s ním dohadovat. Teď známý plzeňský fanoušek - vyhlášený provokatér, sedící u východu ze šatny hostů - narazil. Olomoucký Jiří Řípa dál gól a nesportovnímu fanouškovi se vysmál. Podívejte se, jak si to užil.



Každého soupeře se snaží rozhodit, častuje je provokativními poznámkami. Na Olomouc si ale nepřišel. Známý plzeňský fanoušek-provokatér protentokrát pořádně narazil. Nejenže jeho tým v poslední třetině přišel o vedení a s Olomoucí prohrál 3:5, střelec druhého gólu Hanáků Jiří Řípa se mu dokonce vysmál.

Do brankáře nám rýt nebudeš! Řípa si to jel po gólu vyříkat s fanouškem
Video se připravuje ...

„To je takový náš kamarád,“ říkal na adresu fanouška, který na soupeřovy hráče útočí pravidelně, s ironií Řípa. „On tady na nás furt řve. Tak jsem si říkal, že musím dát gól. A že mu ho věnuju,“ usmíval se.

Skutečně ho totiž dal. Na konci druhé třetiny využil zmatků plzeňské obrany a vrátil Olomouci vedení 2:1. Pak okamžitě prstem ukázal na provokatéra v hledišti a jel se radovat až k němu.

„Ani nevím, co řval na mě, když jsem šel na led. Ale na Bráňa (Branislava Konráda, brankáře) řval cosi, že bude střídat. Takže dvojnásobná radost,“ prohlásil Řípa.

MATCH OVERVIEW LEGACY

SESTŘIH: 17. kolo extraligy, HC Škoda Plzeň - HC Olomouc 3:5
Video se připravuje ...

Chyba jako USA. Americký útočník Plzně namazal Olomouci na gól
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud