13. listopadu 2015 • 16:30

Na Open Air mě šoupnou do rohu?! Kometa naštvala věrné fanoušky

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

První nadšení, spojené s úlevou, že je konečně jasno a dva unikátní zápasy pod otevřeným nebem na kultovním místě za Lužánkami jsou pro Kometu potvrzeny, následují v Brně poměrně rychle i rozladěné reakce části fanoušků.



Zejména držitelům permanentek se nelíbí dvě věci: že bude vstupenka na stání na každý ze zápasů (3. ledna proti Plzni a 8. ledna proti Spartě) stát 990 korun, tudíž budou muset ke svým sezonním vstupenkám doplatit ještě od 750 do 850 korun, a k tomu že dostanou k dispozici ta z jejich pohledu horší místa na montovaných tribunách.

Klub na svém webu na podrobném schématu ukázal, že fanoušci s permanentkou na sezení mají za Lužánky předkupní právo do sektorů na krajích tribun, tedy v rozích hlediště nad brankovými čarami.

Kometa slibuje na hokej pod širým nebem kotel 20 tisíc fanoušků - všechna místa budou na stání
Kometa slibuje na hokej pod širým nebem kotel 20 tisíc fanoušků - všechna místa budou na stání

„Chodím devět let na tribunu A a teď mě šoupnou do rohu? Chci sedět, jak mám, tedy na modré čáře. Permanentkáři vyžrali nejhorší místa. Asi za odměnu,“ zlobí se fanoušek Marek Vltavský.

Není zdaleka sám, komu rozdělení do sektorů vadí. Facebookový účet HC Kometa Brno registruje pod svými články o zápasech za Lužánkami od středečního zveřejnění desítky stížností naštvaných příznivců.

Bojí se, že za svoji věrnost a celoroční podporu Komety uvidí sváteční duely odněkud z rohu od mantinelu. Místa na zápasy za Lužánkami totiž nebudou číslovaná, tribuny budou pouze rozdělené do sektorů a přednost výběru bude mít ten, kdo přijde dřív.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud