18. listopadu 2015 • 10:13

Vítkovický Svozil: Rozpis zápasů? Nad tím by se někdo měl zamyslet!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápasový program? Pro Vítkovice v těchto týdnech nic příjemného, jen co je pravda. Kvůli hostujícím a domácím zápasu jezdí Českem křížem krážem. „Nad tím by se někdo z vedení ligy měl zamyslet,“ zlobí se kouč Ladislav Svozil.



Vítkovický celek má program komplikovaný od reprezentační přestávky. Zavítal do Chomutova, hostil Třinec, pak jel do Plzně a v úterý hrál doma s Pardubicemi. Tím to ale nekončí…

Čeká ho výjezd do Mladé Boleslavi, pak se vrátí do Ostrava Areny na duel se Zlínem a opět zamíří na západ Čech – do Karlových Varů.

„Když už jedeme do Plzně, mohli jsme následně hrát i v Karlových Varech. Hrací systém by měl být podobný, jako v jiných vyspělých hokejových zemích, abychom nejezdili na každý zápas přes celou republiku,“ kroutil hlavou po nedělní porážce 2:3 v Plzni.

Zato indiáni jsou v jiné pozici, právě jsou v polovině čtyřzápasové série domácích zápasů. Kromě Vítkovic porazili i Brno (1:0). „Je to ošemetné, doma to vypadá jako povinnost dvanácti bodu, ale extraliga je hrozně vyrovnaná,“ přiznal Poletín. „Na jednu stranu můžeme mít víc, když necestujeme, zase se to otočí, takže těžko říct, jestli je to výhoda, nebo ne,“ dodal.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud