2. prosince 2015 • 12:23

V Hradci žertovali: Bez peněz by u Růži nehrál ani mladej Norris

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zavtipkovat si na účet Vladimíra Růžičky? Po moderátorovi ze stadionu v Mladé Boleslavi to zkusili také fanoušci v Hradci Králové. Při nedělním zápase s hokejisty Chomutova (2:4) poslali bývalému reprezentačnímu kouči na transparentu tento vzkaz: "Bez peněz by u Růži nehrál ani mladej Chucka Norrise."



Šlo o kombinaci narážky na vtipy o známém americkém herci z akčních filmů a aféru kolem údajných úplatků, která Růžičku po mistrovství světa stála místo u národního týmu. 

V Hradci nejsou první, kteří v této sezoně vzbudili pozornost podobným výstupem. Na konci října moderátor známý jako Doktor Buben v Mladé Boleslavi pustil na stadionu po konci utkání scénku z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje. Včetně slavné hlášky: „Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. Ale je to marný, je to marný, je to marný.“

Tehdy však jakákoliv zmínka o Růžičkovi nepadla. "Já jsem po skončení utkání zahrál nezávadnou věc, úryvek z filmu, který je klenot. Do zápasu bych něco takového ani nepustil! Co si tam kdo dosadí, je jeho věc," vysvětlil boleslavský moderátor v rozhovoru pro deník Sport.

Choreo z Hradce: Bez peněz by u Růži nehrál ani mladej Chucka Norrise
Video se připravuje ...

Kreativní fans Hradce: Nejlíp se choreo dělá na derby a Lubinu
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 24. kolo extraligy, Mountfield Hradec Králové - Piráti Chomutov 2:4
Video se připravuje ...



Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud