15. prosince 2015 • 22:11

Hadamczik na nás musel řvát, mrzelo zadáka Komety Kaberleho

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Popáté za sebou vstřelili hokejisté Komety Brno v extraligovém zápase jediný gól. Na výhru to stačilo jen v neděli ve Vítkovicích, v dnešním utkání s Litvínovem Kometa doma podlehla 1:3. Podle zkušeného obránce Tomáše Kaberleho tým bojuje, tlačí se do branky, ale góly nepřicházejí.



"Víme, že nás trápí proměňování šancí, a snažíme se s tím něco udělat. Víc se tlačíme do brány, ale nic nám tam nechce spadnout. Je to taková depka, v kabině jsme si řekli, že musíme být víc důrazní," řekl Kaberle novinářům.

I jemu je jasné, že s jedním vstřeleným gólem se těžko vyhrává. "Makáme do poslední minuty, není to tak, že bychom se na to vykašlali a nebojovali. Máme týden do dalšího zápasu a musíme rozhodně něco změnit,“ uvedl sedmatřicetiletý brněnský obránce.

SESTŘIH: 17. kolo extraligy, HC Kometa Brno - HC Verva Litvínov 1:3
Video se připravuje ...

Kaberle potvrdil, že kouč Alois Hadamczik musel o přestávkách zvýšit hlas. "Nálada není dobrá, něco jsme si řekli, trenér na nás musel řvát, ale takhle to funguje v každém týmu, pokud se nedaří. Litvínov dobře bránil, hlídal si střední pásmo a celkově si nás dokázal pohlídat. Za týden hrajeme proti Karlovým Varům a půjdeme do něj s tím, že musíme za každou cenu vyhrát. Body nutně potřebujeme, takhle to dál nejde," poznamenal.

Pod prohru s Litvínovem se zadák s bohatými zkušenostmi z NHL podepsal chybou, po níž soupeř vstřelil vítěznou branku. "Frolo mou rozehrávku dobře zachytil, byla to moje chyba, která se nesmí stávat. Musím to v dalších zápasech napravit," prohlásil Kaberle.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud