Adam Sušovský
22. prosince 2015 • 21:00

Schleiss v bolestech. Po střetu má přetržené vazy v koleni

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při pohledu na tenhle tvrdý střet mrazí, ještě horší jsou jeho následky. Plzeňský útočník Jan Schleiss nedohrál zápas s Libercem po nepříjemném střetu s obráncem Radimem Šimkem na konci první třetiny. Náraz kolene na koleno nevěští nic dobrého a po zápase se podezření potvrdilo. Verdikt? Přetržený přední křížový a natržený postranní vaz. „Mrzí mě to, snad se brzy uzdraví,“ řekl po utkání Šimek, jenž chtěl soupeře tvrdě dohrát



Nešťastný moment přišel se sirénou poslední třetiny. Podle opakovaných záběrů, které si můžete prohlédnout v přiloženém videu, se o faul nejednalo. Šimek Schleisse chtěl dohrát tělem, oba však v souboji nešťastně nechali i kolena. Domácí hráč zůstal na ledě v bolestech ležet, lékaři přispěchali i s nosítky, nakonec Schleiss do kabiny s pomocí maséra a spoluhráčů vyrazil po svých.

 „Šel jsem do souboje s tím, že ho dohraju. Ještě jsem to neviděl, ale myslím, že to faul nebyl, nejsem si toho vědom. Schleissíkovi přeju, aby to nebylo nic vážného, aby se z toho rychle dostal. Teď po zápase mě to mrzí, ale k hokeji to asi patří,“ řekl Šimek.

Indiáni přišli o Schleisse, odnesl tvrdý střet se Šimkem
Video se připravuje ...

Už bezprostředně po zákroku bylo zřejmé, že zranění bude vážnější. Schleiss vyrazil okamžitě na vyšetření do nemocnice, kde se bohužel potvrdil obávaný verdikt – přetržený přední křížový vaz a natržený postranní vaz.

„Nemohl se na to postavit,“ trápilo po zápase na tiskové konferenci Straku. Plzeň nakonec zápas kvůli Schleissově zranění dohrávala jen na tři útoky a šlágr s Libercem prohrála 1:3.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud