23. prosince 2015 • 04:58

Rebel Duda v premiéře za Litvínov řádil: Asistence i šarvátka!

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zrovna povedenou premiéru v dresu Litvínova známý rebel Radek Duda nezažil. Trápící se mistr, jenž je stále na dně tabulky, nedokázal porazit Hradec Králové a prohrál 1:5. Sám Duda si však připsal asistenci na Hüblův gól a ve třetí třetině se pustil do strkanice se Stanislavem Dietzem.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Z týmu na předposledním místě v tabulce do týmu na úplném chvostu. Tak by se dal shrnout přestup jednoho z největších bouřliváků v extralize Radka Dudy. Ten se nepohodl v Karlových Varech, a tak si našel nové angažmá. Premiéra v litvínovském dresu mu však nevyšla úplně podle představ.

Hned v úvodní třetině si sice připsal přihrávku na vyrovnávací gól Viktora Hübla, ze strany černožlutých útočníků to však bylo v zápase vše. Sám Duda se snažil protlačit kotouč do hradecké brány, na skvěle chytajícího Ondřeje Kacetla ovšem nevyzrál.

Duda má za sebou premiéru v Litvínově. Jak se mu dařilo?
Video se připravuje ...

Další Dudova větší chvíle pak přišla až ve 45. minutě, kdy se nechal trochu vyprovokovat. Na brankovišti se pustil do šarvátky se Stanislavem Dietzem, za což si oba aktéři vykoledovali dvě trestné minuty.

Litvínov nakonec inkasoval pět branek a v utkání s hradeckým Mountfieldem prohrál 1:5. Jelikož předposlední Karlovy Vary vyhrály po nájezdech, má Litvínov ztrátu už čtyř bodů.

„V Litvínově teď není čas na kdovíjaký hokej, musíš to hrát od podlahy, vzít si montérky, holinky, vidle a jít kydat…. Blíží se Vánoce, věřím, že pod stromečkem dostaneme ty správné dárky a budeme vyhrávat,“ nabídl Duda po zápase recept.

SESTŘIH: 29. kolo extraligy, Mountfield HK - Verva Litvínov 5:1
Video se připravuje ...

Hokejový útočník Radek Duda si odbyl premiéru za Litvínov
Hokejový útočník Radek Duda si odbyl premiéru za Litvínov

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud