7. ledna 2016 • 04:40

Kníratý objev MS Lakatoš: Co řekl na propadák s USA a jak vidí budoucnost?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před touto sezonou ho znal málokdo, ale teď už se ví, že hokejového útočníka Dominika Lakatoše se vyplatí sledovat. Osmnáctiletý odchovanec Liberce už pravidelně obléká dres Bílých Tygrů v hokejové extralize a také se předvedl na nedávném MS do 20 let. Ukázal talent a předvedl, že nemá strach. "Bylo to skvělé, zahrát si na takovém turnaji," těšilo mladého českého hokejistu.



Medaili si z Helsinek nepřivezl, špatný pocit ze svého výkonu přesto mít nemusí. V pěti bitvách totiž Lakatoš vstřelil dvě branky a zařadil se na čelo týmové statistiky v této důležité disciplíně. Stejný počet gólů už vstřelili pouze Jiří Smejkal a Michael Špaček.

Lakatoš o MS do 20 let: Ostudu jsme neudělali
Video se připravuje ...

"Byl to výborný turnaj se skvělými hráči. Potěšilo mě, že jsem se dostal do reprezentačního výběru," řekl pro iSport TV urostlý forvard, kterého mrzel závěrečný debakl 0:7 s týmem USA. "Mysleli jsme si, že to půjde, ale odehráli jsme hodně špatné utkání a výsledek hovoří za všechno," litoval Lakatoš.

Teď už je útočník znovu myšlenkami na klubové úrovni, Liberec stále válí a extraligu vede s pohodlným náskokem. Lakatoš se ve své první sezoně mezi dospělými hlavně učí, ale také dokáže pomoci. V sedmadvaceti utkáních už vstřelil čtyři branky a další dvě pomohl připravit.

"Chci hrát stejně jako doteď, nebudu ve svém stylu hry nic měnit," varuje soupeře Lakatoš.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud