17. ledna 2016 • 22:00

Lenc rozebral Kometu. Říkal jsem, že se zblázním, smál se

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do té doby měla Kometa ještě jakousi naději, přihrávka Radana Lence ji však rychle uhasila. Zkraje druhé třetiny po jeho pasu skóroval na 3:0 Tomáš Hyka. Mladá Boleslav nakonec zvítězila 4:1 a zvýšila náskok před Brnem v elitní šestce.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Byl to totální rozklad brněnské obrany. Hyka nahrál Lencovi, který měl před sebou odkrytou bránu. Naznačil. Fanoušci už vstávali. Jenže on puk vrátil a Hyka ho jen zasunul do klece. Boleslavská nádhera!

„Takový gól zvedne sebevědomí. Už v první třetině jsem Tomáše Hyku hledal zpětnou kličkou, akorát ho obránci zavřeli. O přestávce jsem mu říkal, ať čeká, že se můžu zbláznit a příště mu to nahrát znovu, tentokrát to čekal a vyšlo to,“ popisoval s úsměvem Lenc. Sám navíc v šesté minutě otevřel skóre.

Parádní gól! Hyka se blýskl třetím gólem utkání do sítě Brna
Video se připravuje ...

Souboj Boleslavi s Brnem byl i bojem o šestku. Náskok obou týmů se však zvýšil na sedm bodů, Kometa má však utkání k dobru. „Určitě jsme to vnímali, protože kdybychom prohráli, tak by to bylo špatný, dotáhli by se na nás. Na první šestku a přímý postup do čtvrtfinále se určitě upínáme,“ přiznal.

Těší ho také návrat lídra Davida Výborného, který měl zlomenou čelist. Po zranění nastoupil už v pátek v Plzni. „Je to kapitán, jak se patří. Myslím si, že díky Davidovi jsme se vrátili do starých kolejí, kde jsme začínali v září. Trošku jsme se uklidnili. Na druhou stranu, i když on vypadne, tak ho musíme umět týmově zastoupit. To se nám možná až tak nepodařilo, to trošku mrzí,“ uznal.

37. kolo extraligy, BK Mladá Boleslav - HC Kometa Brno 4:1
Video se připravuje ...

Hráči Boleslavi se radují ze čtvrtého gólu
Hráči Boleslavi se radují ze čtvrtého gólu

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud