19. ledna 2016 • 17:55

Reichel junior o premiéře: Mamka mě vzbudila, že jdu hrát za muže

Autor: jab, isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

"Fantastický, moc jsem si to užil," hodnotil navzdory prohře 3:4 s Karlovými Vary svůj první extraligový zápas v životě sedmnáctiletý Kristian Reichel. Podívejte se na další dojmy syna litvínovské legendy Roberta Reichela v reportáži iSport TV.



Do nejvyšší soutěže naskočil sedmnáctiletý talent (narozen 11. 6. 1998) zhruba o rok později než jeho otec, ve svém prvním utkání nastoupil ve čtvrté lajně po boku Ondřeje Jurčíka a Jiřího Doležala. Žádný bod nezapsal.

"Byl hodně nervózní, pak to z něj ale spadlo," těšilo Roberta Reichela, trojnásobného mistra světa a šampiona z Nagana, který je zároveň Kristiánovým koučem v reprezentační osmnáctce.

Reichlův syn: Máma mě vzbudila, že budu hrát za muže
Video se připravuje ...

"Samozřejmě ve čtvrté lajně neměl tolik prostoru, jako má v juniorce. Ale zápas ukázal, že má na to, aby v áčku hrál," je si jistý Reichel, který zápas sledoval přímo na tribuně KV Areny.

Mladičký útočník Vervy svůj výkon hodnotit odmítnul. "To se nehodí, ale táta mě chválil, že jsem makal," pokračovala nová tvář aktuálně posledního týmu tabulky a prozradila i okolnosti své nominace na zápas.

"Řekla mi to mamka v sobotu ráno. Přišla mě vzbudit a řekla, že jdu hrát za muže. Z počátku jsem byl hodně nervózní, pak to ale ze mne všechno spadlo," uzavřel Reichel junior, který si bude moci připsat druhý extraligový zápas v pátek doma proti Olomouci.

A možná už bude mít na dresu i jmenovku, kterou na jeho dresu proti Energii chyběla.

SESTŘIH: 37. kolo extraligy, HC Energie Karlovy Vary - HC Verva Litvínov 4:3
Video se připravuje ...

Kristian Reichel v zápase proti Karlovým Varům.
Kristian Reichel v zápase proti Karlovým Varům.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud