Adam Sušovský
22. ledna 2016 • 23:30

Kadlec po další prohře: Krize? Ta největší, co nás zatím potkala

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři zápasy, tři prohry, jen tři vstřelené góly. Plzeň má za sebou mizernou sérii na vlastním ledě, kterou tam v pátek potvrdil výhrou 4:1 Zlín. Je to krize? „Ta největší, co nás zatím potkala,“ prohlásil obránce Petr Kadlec. A věří, že jeho tým teď nakopne dvojzápas na ledě soupeřů. Tam se Škodovce totiž paradoxně daří líp. 



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 1. • 17:30
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
1:4
ONLINE
22. ledna
17:30
PSG Zlín
PSG Zlín
Góly

Domácí: 21:12. Kracík

Hosté: 01:11. Maruna, 03:02. Holík, 36:33. Bukarts, 50:19. Bukarts

Sestavy

Domácí: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Kadlec "A", Pulpán, Kudroč, Moravčík, Kubka, Sklenička – Kubalík, Kracík, Indrák – Svoboda, Bližňák, Kratěna "C" – Lev, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Beran. Trenér: Michal Straka.

Hosté: Kašík (Štůrala) – Stuchlík, Marušák "A", Žižka "A", Matějíček, Horák, Řezníček – Říčka, Holík, Bukarts – Maruna, Cibák, Ondráček – Veselý "C", Vlach, Čachotský – Čech, Sedláček, Šťastný. Trenér: Rostislav Vlach.

Rozhodčí

Hribik (CZE), Wiegand (SUI) – Barvíř, Blümel (oba CZE)

Stadion

Home Monitoring Aréna

Návštěva

3798 diváků

Zápas jste začali mizerně. Po čtyřech minutách jste dvakrát pustili soupeře do samostatného brejku a hned prohrávali 0:2. Co se stalo?
„Do utkání jsme vstoupili laxně. Neplníme si to, co máme. To je ten důvod, není to náhoda. Dostat dva brzké góly je špatné, obzvlášť proti Zlínu, který nedává moc gólů, ale ani je nedostává. Ty rychlé góly bylo to nejhorší, co se nám mohlo stát.“

Dostali jste se na dostřel díky snížení na začátku druhé třetiny, jenže pak jste i navzdory drtivému tlaku shořeli na koncovce. V posledních třech zápasech jste dali jen tři góly. Čím to?
„Druhá třetina byla lepší, ale proti Zlínu se hraje těžce, oni se stáhnou do toho bránícího boxu, dobře brání střední pásmo. My jsme to hráli špatně, jen jsme nahazovali. Bohužel se nám nepovedlo dát gól na 2:2, to možná rozhodlo. Měli jsme sice ještě dost času, ale rozbíjeli jsme se o to, co tam oni postavili ve středním pásmu. Teď po zápase jsme všichni chytří.“

SESTŘIH: 37. kolo extraligy, PSG Zlín - Bílí Tygři Liberec 2:1
Video se připravuje ...

Potěšili vás alespoň fanoušci, kteří až do poslední chvíle fandili?
„Na konci diváci byli super, alespoň ti byli dobří, na rozdíl od nás.“

Dá se po třech domácích porážkách v řadě mluvit o krizi?
„Krize… Je to ta největší, co nás zatím potkala. Teď jedeme ven, kde se nám paradoxně daří lépe, tak nás to snad nakopne. Musíme náš hokej zjednodušit a začít zase hrát poctivě. Nemyslet si, že jsme nějací super hráči a všechno půjde samo, že si párkrát přihrajeme, dáme z toho gól a nějak už to dohrajeme. Musíme věřit v poctivou práci, a že ty góly potom přijdou.“

MOMENT: Libor Kašík předvedla dva fantastické zákroky
Video se připravuje ...

Zakončení zlínského Robertse Bukartse
Video se připravuje ...

Góly Zlína po chybách v plzeňské obraně
Video se připravuje ...

Kováčik si vysloužil trest do konce utkání
Kováčik si vysloužil trest do konce utkání

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud