Tomáš Vrábel
26. ledna 2016 • 22:20

Bohatým bere, chudým dává! Jánošík vychytal a okradl Třinec

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třinec doháněl v Chomutově manko 2:3 a zbývalo deset minut do konce třetí třetiny. Piráti měli přesilovku, ale naložili s ní trestuhodně. Do šance se dostali Oceláři. Adam Rufer měl před sebou prázdnou bránu, ovšem jeho pokus zastavil obětavý obránce Adam Jánošík. Chomutov nakonec vyhrál 4:2.



MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 1. • 17:30
Piráti Chomutov
Piráti Chomutov
4:2
ONLINE
26. ledna
17:30
HC Oceláři Třinec
HC Oceláři Třinec
Góly

Domácí: 11:44. Rutta, 45:33. Tomica, 48:48. Ölvecký, 59:56. Červenka

Hosté: 14:31. Irgl, 29:26. M. Růžička

Sestavy

Domácí: Kristan (Hanuljak) – Skinner, Rutta, Jánošík, Valach, Pereťagin, Dlapa, Mrázek, Blaha – Tomica, Červenka, Kaše – Vondrka, Dušek, Květoň – Sklenář, V. Růžička, Ölvecký – Hřebejk, Kämpf, Chlouba.

Hosté: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, Galvas, Hrabal, Klesla, Slovák, Doudera – Dravecký, Polanský, Irgl – Rákos, Kopecký, Tybor – Svačina, Plíhal, M. Růžička – Adamský, Rufer, Meidl – Jašek.

Rozhodčí

Horák, Šindler – Jelínek, Pešek

Stadion

SD ARÉNA

Návštěva

3997 diváků

Bohatým bere, chudým dává. Chomutovský obránce Adam Jánošík potvrdil pověst svého jména. Když už byl brankář Robert Kristan mimo hru, zaskočil za něj a zneškodnil šanci třineckého Rufera, který měl na hokejce vyrovnání.

„To by udělal každý z týmu. Byl jsem tam, tak jsem doufal, že mě puk trefí. Když mužstvo bojuje, štěstí se přikloní na jeho stranu. Celý tým mě pochválil, že jsem odvedl dobrou práci,“ těšilo Jánošíka.

Adam Jánošík zachránil Roberta Kristana obětavým zákrokem
Video se připravuje ...

To Rufera ovládaly úplně jiné emoce. „Moc mě to mrzí. Po střele Dana Rákose se puk dostal ke mně, chtěl jsem si to dát na bekhend, ale puk mi trochu ujel, takže jsem střelu nemohl zvednout. Dobře tam lehl nějaký bek, který pokryl spodek. Tušil jsem, že tam je, a jak jsem to tušil, tak jsem ho trefil,“ litoval Rufer.

„Zápas se lámal ale úplně někde jindy, při našem zbytečném faulu před vyrovnáním na 2:2,“ řekl na jeho obhajobu třinecký trenér Jiří Dopita. Červenka pak jen čtyři vteřiny do konce uhladil skóre při hře bez brankáře.

SESTŘIH: 40. kolo extraligy, Piráti Chomutov - HC Oceláři Třinec 4:2
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud