28. ledna 2016 • 18:27

Další vyhazov v Pardubicích. Odchází bývalý reprezentant

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedávnou trenérskou výměnou v extraligových Pardubicích změny v realizačním týmu zdaleka nekončí. Dvanáctý tým nejvyšší soutěže se dnes dopoledne rozloučil s vedoucím mužstva Petrem Mudrochem. Byla to rychlá akce, nástupce klubové legendy v této funkci Bohuslava Šťastného, dostal okamžitou výpověď, sbalil si věci a odešel.



Informaci serveru iSport.cz potvrdil sám Mudroch. „Je to pravda, ve čtvrtek dopoledne jsem v klubu skončil. Dál bych to nechtěl komentovat. Klukům přeju, aby těžký konec sezony zvládli co nejlépe,“ reagoval bývalý pardubický a reprezentační obránce, který se pozice vedoucího týmu ujal loni v létě.

Co bylo přesným důvodem Mudrochova chvatného odchodu, není známo. „Klub informaci potvrzuje bez dalšího komentáře,“ sdělil mluvčí Dynama Jan Hrabal.

V probíhající sezoně došlo u Dynama k nemálo razantním změnám. V průběhu října se po devíti kolech loučili trenéři Říha mladší a Baďouček, dvojice nástupců Král-Zadina zůstala pohromadě do 37. kola a 19. ledna, kdy se novým hlavním koučem stal Peter Draisaitl. Se svým novým celkem vybojoval dvě výhry nad Kometou a Hradcem Králové, v úterý prohrál s Mladou Boleslaví. V pátek hraje v Plzni.

Pardubičtí hokejisté smutní po prohraném zápase
Pardubičtí hokejisté smutní po prohraném zápase

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud