Květoslav Šimek
30. ledna 2016 • 14:30

Jedna jobovka za druhou. Z třinecké nemocnice chodí špatné zprávy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utržené vazy v rameni, zlomené zápěstí, pochroumané prsty, loket. Jedna jobovka za druhou přicházela z třinecké nemocnice do kabiny Ocelářů. Výhra nad Karlovými Vary (2:0) je přišla draze. Ján Sýkora už je po operaci ramene, zůstává v nemocnici a sezona pro něj podle všeho skončila. Rostislav Klesla, Tomáš Linhart a Vladimír Roth byli po rentgenu ošetřeni a propuštěni domů, nicméně i jejich rekonvalescence nějaký čas potrvá.



„Všichni hráči, kteří se v pátek proti Karlovým Varům zranili, jsou bohužel na marodce,“ potvrdila lékařka třineckého týmu Ingrid Ondruchová. Přesnou povahu zranění specifikovat nechtěla. „Zranění v horní polovině těla. U všech. Ten zápas pro nás bylo z pohledu zranění vysloveně Waterloo.“

Slovenský rychlík Ján Sýkora, který se po trejdu s Plzní za Erika Hrňu dostával do slušné herní pohody, podle všeho letos dohrál. To je špatná zpráva pro Třinec i slovenskou reprezentaci. Sýkora byl nedávno nominován do olympijského výběru na únorový turnaj v Innsbrucku. S tím je konec. „Je konec ledna, mám obavu, jestli si v této sezoně ještě zahraje,“ odhadovala Ondruchová.

Strach v Třinci. Pro Sýkoru musela nosítka, skončil v límci
Video se připravuje ...

Kdy by se mohli do hry vrátit Klesla, Linhart a Roth, to si netroufla upřesnit. „Nedá se říct, ale podle všeho to bude dlouhodobé.“ Na třinecké marodce už je dlouhodobě útočník Kamil Kreps. Prakticky od začátku sezony se po zranění z Ligy mistrů dává dohromady z těžkého otřesu mozku.

Zraněný je aktuálně i útočník Lukáš Žejdl. Naopak obránci Josef Hrabal a sourozenci Douderové, kteří se nevešli do páteční sestavy, jsou podle trenérů v pořádku. Stejně tak útočník Vladimír Svačina.

Železný muž Třince dohrál. Vyřadil ho hit od Tomečka
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 41. kolo extraligy, HC Oceláři Třinec - HC Energie Karlovy Vary 2:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud