31. ledna 2016 • 10:44

Oceláři reagují na marodku. Na pomoc přichází zkušený Stehlík

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Třinečtí Oceláři získali těsně před uzavřením přestupního termínu posilu do obrany. V návaznosti na rozsáhlou marodku obránců podepsali slovenského obránce Richarda Stehlíka (31). Sezonu začínal v Kometě Brno, ale ze sestavy vypadl a zamířil do Villachu. Za ten ale v EBEL lize odehrál jen jeden zápas.



„Před chvílí podepsal smlouvu do konce sezony,“ potvrdil Tomáš Želazko, tiskový mluvčí třineckého klubu. Pokud se vše stihne vyřídit, měl by nastoupit už dnes ve Zlíně. Oceláři tak reagovali na rozsáhlou marodku. V pátečním duelu přišli hned o čtyři hráče – z toho tři obránce Rostislava Kleslu, Vladimíra Rotha a Tomáše Linharta (jeho zranění by nemělo být tak vážné, chce hrát). Po operaci už je i útočník Ján Sýkora.

Richard Stehlík, účastník dvou světových šampionátů v letech 2006 a 2007, hrával v extralize za Spartu, Vítkovice a Kometu. Se Spartou slavil dva tituly (2006 a 2007), s Vítkovicemi bral v roce 2010 stříbro. V Kometě s ním letos nebyl trenér Alois Hadamczik spokojený a Stehlík zamířil do Rakouska. Za Villach ovšem odehrál jediný zápas a kývl nabídce Třince.

Strach v Třinci. Pro Sýkoru musela nosítka, skončil v límci
Video se připravuje ...

Železný muž Třince dohrál. Vyřadil ho hit od Tomečka
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud