5. února 2016 • 20:25

Liberec se bojí o Lašáka, zraněný odkulhal do šatny. Jde o třísla?

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový Liberec zpozorněl. Tygří krasojízda dostává ránu do vazu. V probíhajícím extraligovém zápase v Hradci Králové severočeský tým přišel o Jána Lašáka. Klíčový muž absolutního lídra tabulky odkulhal se zraněním do šatny, kde se nyní stanovuje diagnóza.



K incidentu došlo při gólu Mountfieldu na 4:1, situace vyhlížela dramaticky, nepříjemně. Zatímco v aréně propukl po Köhlerově gólu v oslabení gejzír radosti, slovenský brankář vleže ze své branky vehementně volal o pomoc. Mával rukou, aby k němu rychle přispěchali z liberecké střídačky. Následně se objevila i nosítka, ale ta nakonec nebyla potřeba.

Liberec se bojí o Lašáka, zraněný odkulhal do šatny. Jde o třísla?
Video se připravuje ...

Podle dostupných informací by Lašák mohl mít problémy s třísly, způsobené tím, že se snažil vymrštěnou pravou nohou na poslední chvíli zabránit gólu… Po pár minutách se s pomocí parťáků zvedl z ledu a za velkého potlesku tribun opustil led. Než s bolestivou grimasou ve tváři zaplul do útrob haly, zvednutým palcem ruky poděkoval publiku za podporu.

 V Liberci pevně věří, že to nebude tak zlé, jak to na první pohled vypadalo. Zatím však těžko říct… Do branky rychle nastoupil Marek Schwarz. O Lašákově důležitosti svědčí i fakt, že dnešní duel v Hradci Králové byl jeho šestnáctým vystoupením v řadě bez vystřídání a devatenáctým v kuse, v němž si zachytal.

SESTŘIH: 43. kolo extraligy, Mountfield HK - Bílí Tygři Liberec 5:1
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

Ondřej Kacetl na tenhle kotouč proti Liberci nedosáhl
Ondřej Kacetl na tenhle kotouč proti Liberci nedosáhl

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud