8. února 2016 • 04:10

Bitkařský večer! Trávníček seřezal Hollwega, porval se i brankář

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned několik pěstních soubojů bylo k vidění ve 44. kole hokejové extraligy. Základní část se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci a napětí napříč všemi kluby je téměř hmatatelné. Vidět to je nejen na nepříliš pěkných faulech, ale také na pěstních soubojích. V nedělním kole dostal nařezáno mimo jiné i jeden z největších extraligových bitkařů, Ryan Hollweg.



Hned dvě bitky si v utkání proti Plzni připsal litvínovský útočník Michal Trávníček. Nejdříve si poměřil síly s Nicholasem Johnsonem, kterého navíc i zranil a ukončil mu tak zápas předčasně, poté si troufl i na známého provokatéra Rayena Hollwega. Kanadského bitkaře však během chvilky zpacifikoval.

Michal Trávníček složil k ledu Ryana Hollwega
Video se připravuje ...

Impuls v podobě bitky dal svým spoluhráčům i liberecký Jaroslav Vlach, který se popral s mladoboleslavským Tomášem Voráčkem. Za stavu 2:4 tak vlil novou krev do žil Bílých tygrů, kteří nakonec dokázali vyhrát v prodloužení.

Jaroslav Vlach se porval s Tomášem Voráčkem
Video se připravuje ...

Další vyhrocený zápas byl mezi Olomoucí a Kometou Brno. Minutu před koncem se před domácí brankou strhla šarvátka, do které se navíc zapojil i olomoucký brankář Tomáš Vošvrda. Pěstí výměnu nakonec okusil Jiří Ondrušek s Tomášem Vondráčkem.

47 trestných minut rozdali sudí za bitku na konci druhé třetiny mezi Hradcem Králové a Spartou. Celé to odstartoval hradecký Tomáš Mertl nebezpečným faulem kolenem. Rozzuřeným sparťanům se snažil ujet, ale marně.

Tomáš Mertl svým faulem odstartoval velkou bitku
Video se připravuje ...

Souboj Jaroslava Vlacha (vlevo) z Liberce a Tomáše Voráčka z Boleslavi
Souboj Jaroslava Vlacha (vlevo) z Liberce a Tomáše Voráčka z Boleslavi

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud