8. února 2016 • 11:11

Výtisk podruhé v sezoně kraloval. Znovu ovládl Radegast index

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Defenzivní obránce je známý svou obětavostí a důraznou hrou do těla a ukázkovými bodyčeky. Jan Výtisk opět dostál své pověsti. Jeho specifický styl hry mu za leden vynesl zelenou helmu – ocenění pro Radegast index hráče měsíce. Lídrem statistiky oceňující černou práci je již podruhé v sezóně, navíc vede i celkové hodnocení.



Liberecký kapitán získal ve statistice Radegast index za leden 71 bodů (17 RI bodů za zablokované střely, 31 RI bodů za hity, 6 kladných bodů v hodnocení +/-). S odstupem čtrnácti bodů zaujímá druhé místo Tomáš Kaberle (26 RI bodů za zablokované střely, 3 RI body za hity, 2 kladné body v hodnocení +/-).

Že se daří Výtiskovi i jeho Bílým Tygrům, není náhoda. „Měli jsme vynikající letní přípravu, která nám sedla. Alešovi Pařezovi věříme. I teď, když trénujeme v posilovně, se ukazuje, že jeho práce má efekt,“ říká na adresu libereckého kondičního trenéra. „Přímo individuální přípravu nebo speciální trénink, něco jako Jarda Jágr, nemám. Všichni v týmu trénujeme podobně, jen si občas uděláme nějaké vlastní cviky na to, co každý potřebuje,“ dodává bojovník a vůdce vedoucího celku tabulky.

Nepřehlédnutelnou zelenou helmu převzal Jan Výtisk v nedělním zápase s Mladou Boleslaví. Díky zabudované kameře v helmě tak hokejoví fanoušci mohou znovu sledovat hru nefalšovaného hokejového bojovníka.

VIDEO: Záběry z Výtiskovy helmy z podzimu 2015

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud