18. února 2016 • 04:57

Fanoušek Pardubic chtěl napadnout rozhodčího, přijde ho to draho?

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Pardubic se pomalu loučí s účastí v play off. Po 45 kolech jsou na dvanáctém místě, na desátou Kometu ztrácí osm bodů. Jednu ze svých šancí promarnili ve středu, když nedokázali udržet vedení proti Zlínu a nakonec prohráli 1:2. Nervy na uzdě neudržel Jakub Orsava, který se nechal zbytečně vyloučit. A ještě horší věc předvedl frustrovaný fanoušek Pardubic, který se následně snažil přes trestnou lavici dostat až k rozhodčímu, aby si to s ním vyřídil osobně. Za dohledu překvapeného Orsavy ho zadrželi členové pořadatelské služby.



Základní část se blíží ke svému konci a napětí i samotné boje gradují. Důkazem je i utkání mezi Pardubicemi, které bojují o desítku a Zlínem, který touží po elitní šestce. Dlouho vyrovnané utkání nakonec ovládl Zlín. Ve 49. minutě ovšem ujely nervy Jakubovi Orsavovi.

Pardubický útočník neunesl, že sudí neodpískal zákrok zlínských hráčů a sekl vzteky hokejkou do mantinelu. Toho si rozhodčí ovšem všimli a dali mu osobní desetiminutový trest. Oslabil tak mužstvo v nejdůležitější fázi zápasu, tedy v době, kdy Pardubice prohrávaly o gól a do konce zápasu zbývalo 11 minut. Poté, co si Orsava začal odpykávat trest, vydal se jeden z frustrovaných fanoušků Pardubic přes trestnou lavici vynadat rozhodčímu.

Frustrovaný fanoušek Pardubic chtěl napadnout rozhodčího
Video se připravuje ...

Rozlíceného diváka naštěstí (pozdě, ale přece) zpacifikovali pořadatelé. Je však pravděpodobné, že celý incident bude řešit i disciplinární komise, sudí ho totiž zapsali do zápisu o utkání.

Podle informací z klubu byl výtržník zadržen pracovníky Tipsport areny, byla zjištěna jeho totožnost pro případné vymáhání pokuty, kterou může pardubický klub obdržet. První pokutu výtržník dostal hned na místě od městské policie.

SESTŘIH: 45. kolo extraligy, HC Dynamo Pardubice - PSG Zlín 1:2
Video se připravuje ...

Jaroslav Kudrna s Leošem Čermákem
Jaroslav Kudrna s Leošem Čermákem

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud