2. března 2016 • 14:49

Úleva ve Zlíně. Gólman Kašík je fit, v posteli už se nudil

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší, než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spásná zpráva pro Zlín. Statisticky nejlepší brankář extraligy se dnes po nemoci vrací k tréninku, Libor Kašík dost možná naskočí zpět do akce už v pátek na ledě Komety. Může jít o generálku na předkolo play off se stejným soupeřem. „Čtvrtý den už jsem nevěděl, co mám v posteli dělat. Až na mírnou rýmečku se cítím velmi dobře. Neuvěřitelně se těším na led,“ hlásil dnes po poledni třiadvacetiletý tahoun PSG Zlín. 



Za každou cenu spěchat nemusí. Je pro něj podstatné, aby byl fit na pondělní start vyřazovací části. Zlín už ví, že začne předkolo dvěma zápasy doma. Soupeř? Velmi atraktivní. Buď rivalská Kometa anebo zámožný Třinec, který tým z Baťova města v historii extraligy pokaždé v play off vyřadil.

„Třinec má neuvěřitelně skvělé hráče, vynikající kádr. Jenom čekám, kdy se probudí. Doufám, že to nebude proti nám,“ usmál se Kašík . „V každém případě budeme taky nepříjemní a budeme bojovat,“ ujistil.

Podobně „spícím“ obrem je Brno. Také od něj se čekají při vyvrcholení sezony větší věci než v základní části. Tou se giganti protrápili a získali méně bodů než skromnější Zlín.

„Slibovat nic nemůžu. Brno se zvedá a Třinec má takové hráče, že může překvapit kohokoliv. My půjdeme do každého zápasu na sto procent. Pokud budeme hrát tak jako v poslední době, můžeme postoupit dál,“ nepochyboval.

„Play off mě baví absolutně nejvíc. Je to odměna za dřinu v základní části. Hraje se o všechno a na to se těším,“ vzhlíží k pondělku.

V zápase s Plzní trápila Zlín marodka brankářů
Video se připravuje ...

SESTŘIH: 51. kolo extraligy, HC PSG Zlín - HC Škoda Plzeň 6:4
Video se připravuje ...



Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud