7. března 2016 • 11:40

Liberecký Bulíř před play off: Nejtěžší soupeř je Sparta

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE ROZHOVOR | Rekordním stylem ovládl hokejový Liberec základní část Tipsport extraligy a je žhavým favoritem na zisk mistrovského titulu. Třinácti góly a čtyřiatřiceti body k famózní jízdě přispěl také čtyřiadvacetiletý útočník Michal Bulíř, který v pondělí v ONLINE rozhovoru odpovídal na dotazy čtenářů. Jaký tým by si přál potkat ve vyřazovací části? Kde bude hrát příští sezonu? Jaký je jeho tip na finále? Přečtěte si všechny odpovědi.



Michal Bulíř

Michal, 7. března 2016
Příští rok pokračuješ v Liberci ?
Ahoj Michale, ano pokračuji.
Markéta , 7. března 2016
Ahoj kdo je největší vtipálek v kabině :D
Ahoj, myslím si, že je nás tu víc :)
Barbora, 7. března 2016
Máš rád autogramiády?
Ahoj Báro, nijak mi nevadí.
Anetka, 7. března 2016
Hezký den. Letos to pro me jako fanouška byla sezóna nepopsatelná. Měla jsem zvas neskutečnou radost ;-) mám jen otázku jak se ti vůbec hrálo proti Hradci Králové v této sezóně? Je to těžký soupeř? Hodně štěstí v play-off už se těším na tu nádhernou atmosféru ktera bude ted panovat.
Ahoj Anetko, to jsme rádi. Hradec je nepříjemný soupeř s výbornými fanoušky, takže to tam není nic jednoduchého. Děkuji, také se těšíme.
Jan Ko, 7. března 2016
Ahoj co říkáš na 13-ti leté fanynky, které vsedě píšou jak vás milujou atd... :-)
Ahoj, je to hezké i v takovém věku.
Lukáš, 7. března 2016
Dobrý den Michale. Nemám na Vás žádný konkrétní dotaz. Vše podstatné jste již zodpověděl ostatním čtenářům. Chci Vám jen složit poklonu za tuto sezonu. Jak Vám osobně, tak celému týmu Liberce. Všichni jste hráli úžasně! Byla radost se na vás všechny dívat. Soupeře jste přehrávali kolikrát rozdílem třídy. Titul Liberci moc přeji, protože si ho jako tým zasloužíte! Ať se Vám i mužstvu daří a vyhýbají zranění! Lukáš Libeňský
Ahoj Lukáši, velice si vážím této zprávy. Budeme rádi, když se nám to všechno vyplní. Moc děkuji.
Milan Černý, 7. března 2016
Ahoj Michale. Kolik spotřebuješ hokejek za sezónu?
Ahoj Milane, přesný počet bohužel nevím.
Matyáš, 7. března 2016
Sledovali jste svoje rekordy, v počtu bodů, případně výher, nebo to řešili spíš novináři a fanoušci? A ať se daří v play-off
Ahoj, vzhledem k tomu, jak moc se to řešilo, tak se to hodně dostávalo i mezi tým, takže jsme se o tom také bavili. Ale že bysme to více řešili, to ne. Děkuji.
David Schmidt, 7. března 2016
Ahoj Michale. Jakého soupeře z možných kandidátů by sis přál do čtvrtfinále? A jaké vidíš reálně šance Liberce v letošním play- off? Díky za odpověď
Ahoj Davide, přání na soupeře nemám. Jak jsem říkal, myslím si, že dál půjde Třinec. Každý by si přál dojít až do finále a vyhrát ten poslední zápas.
Lukáš Bukovjan, 7. března 2016
Ahoj Michale, koho si myslíš že dostanete do prvního kola? Proti kteremu tymu se ti v sezoně hrálo nejlépe?:)
Ahoj Michale, koho dostaneme říct nedokáži, ale myslím si, že dál půjde Třinec. Nejlépe se mi hrálo proti Spartě, protože to byl oboustranně kvalitní a pohledný hokej. Takové zápasy má hráč nejradši.
JEFFINHO, 7. března 2016
Zdarec Michale, koho považujete v playoff za největšího a nejtěžšího možného soupeře? (a proč?) a co pokládáš za největší zbraně současného Liberce? Díky
Ahoj, za nejtěžšího soupeře považuji Spartu. Mají kvalitně sestavený kádr a předvádí kvalitní hokej. Za největší zbraň pokládám náš systém a práci na puku.
Hynek, 7. března 2016
Co teď dělá táta? A schováváš si své fotky z novin? :-)
Ahoj Hynku, táta pracuje u mládeže ve fotbalovém Jablonci. Fotky z novin si většinou neschovávám.
Martin Špát, 7. března 2016
Jediná Sparta dokázala Liberec letos přehrát a to hned 3x. Co Liberci v těchto zápasech chybělo a v čem Michal Bulíř vidí největší sílu pražské Sparty? Ještě bych se rád zeptal: Jakého čtvrtfinálového soupeře by si Michal Bulíř osobně přál nejméně? Chomutov, Brno nebo Třinec? A proč? Děkuji
Ahoj Martine, těžko říci, co nám chybělo. Sparta má také kvalitní mužstvo, ale myslím si, že zápasy to byly vyrovnané. Největší síla je podle mě v ofenzivě. O tom svědčí i to, že dala za sezonu 200 gólů. Já osobně nemám rád Chomutov, ale nejméně bych si přál Třinec.
Tomáš, 7. března 2016
Ahoj Míšo,chci nejprve pogratulovat k prezidentskému poháru a ke skvělé formě celého týmu :).A má otázka zní: Věříte že si přinesete formu co jste měli po celou základ.část i do play-off? Přeju úspěch :-).
Ahoj Tomáši, děkuji za gratulaci. Každý věříme, že tu formu přeneseme hned do prvního zápasu play off a vydrží nám co nejdéle.
Pája Bártová, 7. března 2016
Ahoj Michale,mohla bych se tě zeptat,proč třeba váš Vlach nezbírá body,ale musí se furt prát?? Takhle mu to zahraniční angažmá nepřinese...A jinak otázka pro tebe: Myslíš si že dokážete v příští sezone opakovat tento ročník? Díky s pozdravem Pája :-)
Ahoj Pájo, každý v týmu má nějakou roli, tak asi proto. Jestli dokážeme tento ročník zopakovat bych teď neřešil, soustředíme se na konec letošní sezony.
Josef Smažený, 7. března 2016
Ahoj Michale,často na tobě vidím oblečeni značky Nike.Můžu se zeptat kde nakupuješ nebo jakýho máš dodavatele??diky za odpověď
Ahoj, značku Nike mám rád a občas jezdím nakupovat do Prahy.
johny 1234, 7. března 2016
Myslíš že máte na titul?
Moc rád bych řekl, že na něj máme. Tak doufám, že se to podaří
Vojtěch Tihelka, 7. března 2016
Kdo postoupí do finále?
Ahoj Vojto, řekl bych, že ve finále bude Sparta a byl bych moc rád, kdybysme si proti ní zahráli my.
Jakub , 7. března 2016
Jak probíhá příprava před play off,dostali jste volno? Půjdete se podívat na nejakej zápas play off?
Ahoj Jakube, po posledním zápase jsme měli tři dny volna a od zítra začne příprava. Podívat asi ne, ale určitě to budeme sledovat v televizi.
Pavel, 7. března 2016
Milane zdravím Tě! Jak se připravujete na play off? Doufám, že do toho vykročíte tou správnou nohou!!
Ahoj Tomáši, měli jsme teď tři dny volno a od zítra nám začne příprava. Také doufám, že vykročíme správnou nohou.
Matuška Miloslav, 7. března 2016
V letošní sezoně v základní části Vám to perfektně vycházelo,bylo tomu i v minulosti, ale nikdy jste do finále nezasáhli. Myslíte si, že už to letos vyjde ?
Ahoj, jsme rádi, že se nám v základní části dařilo. Letos by to finále bylo krásné, tak doufáme, že tu minulost změníme.
Bili Tygr, 7. března 2016
Michale nebojis se ze by jste mohli nejakeho soupere podcenit? A jaky tym si myslis ze nam bude delat nejvice problemu? Diky Milan Sokolov
Ahoj Milane, podcenit soupeře určitě nemůžeme, ať hrajeme s kýmkoliv. Těžko říct, kdo by nám dělal nejvíce problému. Uvidíme, kdo bude mít jako formu v play off.
Dominik, 7. března 2016
Ahoj Buldo, jako dlouholetý fanoušek Liberce, mam konečně radost z paradního hokeje. Chtěl jsem se zeptat, čím si mysliš, že jsi ty osobně tak produktivní, jsou to spoluhráči, systém? Přeji hodne štěstí v další fázi hry, doufam, že se to uz letos povede!
Ahoj Dominiku, bez kvalitních spoluhráčů by těžko byl někdo produktivní, takže to je určitě jeden z důvodů. Co se týče systému to je asi druhý důvod. Jako týmu nám to sedlo. Děkuji, také doufám.
Láďa , 7. března 2016
Ahoj Buldo, je to až neuvěřitelný ale za 52 kol na vás nepadla únava,krize a prostě nic.Na vavřínech jste neusli a to jsem strasně rád jako fanoušek Liberce :) Ale čím to bude ?
Ahoj Láďo, jak už jsem říkal, je to spojené s kondiční předsezonní přípravou a udržováním kondice během sezony. To si myslím, že je důležité.
Lucie, 7. března 2016
Ahoj Tomáši, je opravdu nádherné být libereckou fanouškovskou součástí něčeho jako je právě první místo základní části extraligy a tak nádherné právě probíhající sezony. Vím že za tím stojí velké množství úsilí a dřiny. Zeptala bych se tě na to jestli vůbec v pár volných dnech vypneš myšlenky na hokej a třeba opravdu jenom relaxuješ. A s kým se nejvíce bavíš v kabině. Hodně dalších jak klubových tak osobních úspěchů. Děkuji za odpovědi.
Ahoj Lucie, jsme rádi, že s námi prožíváte ten první úspěch a doufám, že ne poslední. Ve volných dnech je dobré někdy přestat myslet na hokej a trochu se odreagovat, takže určitě vypnu. Nejvíc se bavím s Radimem Šimkem. Děkuji za přání.
Aleš Vlasák Tygr 22, 7. března 2016
Ahoj Michale,chtěl bych se tě zeptat na několik otázek.1. Co pro tebe a celý tým znamená tato sezóna. 2. A jak to ty sám prožíváš. 3.Jaký byl pro tebe až do této sezóny největší životní nebo hokejový úspěch? 5. Jak si myslíš že dopadnete v play - off v této sezóně. 6. Co si myslíš že by na to říkal tvůj děda Jaroslav Kasík.Děkuji předem za Odpovědi Aleš Vlasák.
Ahoj Aleši, děkuji za otázky. 1. Pro nás jako tým je sezona z poloviny úspěšná, ale to důležitější teprve přijde. 2. Jsem rád, že se týmu daří a jsme tam, kde jsme. 3. Největší úspěch pro mě byl, že jsem se dokázal dostat do A týmu, jelikož jsem o tom snil jako malý kluk, když jsem chodil koukat na hokej. 5. Nechtěl bych říkat, jak dopadneme, ale určitě chceme být úspěšní. 6. Myslím si, že by byl pyšný. Je to jeho práce, že jsem tam, kde jsem.
fanda93, 7. března 2016
Ahoj Michale, chci se zeptat jaké to je pro tebe zahrát si v jednom týmu s takovými hráči jako je Petr Vampola, Michal Řepík, Michal Birner nebo dřív Petr Nedvěd?? a jaký je tvůj hokejový sen??
Ahoj, je dobré si zahrát v týmu s hráči, kteří mají zkušenosti i ze zahraničí. Momentálně je můj sen vyhrál titul a celkový sen zahrát si v zahraničí a dál se rozvíjet v kariéře.
Patrik, 7. března 2016
Čau Michale , chci se jen zeptat v čem si myslíš že spočívá to, ze se vam tuhle sezónu v základní části tak dařilo ? Titul vam moc přeju a držím palce !
Ahoj Patriku, od začátku sezony se změnilo spoustu věcí. Trenér si mohl sestavit tým podle sebe a naordinovat nám systém, který nám sedl a všem vyhovuje. Každý v týmu má svou roli a každý ví, co má plnit. Další věc je kondiční příprava, díky které se cítíme výborně. Moc děkuji.
Ondra, 7. března 2016
Zdravím Michale! :) Jsem velký fanoušek tygrů :). Moc Vám přeju, aby jste to dotáhli do vítězného konce a zvedli ten Masarykův pohár nad hlavu. Zasloužíte si to!! Přeju Vám všem hodně štěstí!
Čau Ondro, moc děkujeme a také doufám, že se nám to podaří.
Vašek, 7. března 2016
Co mělo největší vliv na zlepšení hry Liberce v letošní sezóně? Byl to příchod nového kondičního trenéra?
Ahoj Vašku, myslím si, že tu bylo víc faktorů díky kterým se to zlepšilo. Jeden z těch hlavních je určitě příchod kondičního trenéra, kde jsme už od začátku věděli, co po nás chce.
Tondomír, 7. března 2016
Cau Miso hele chci se zeptat sbiras bludistaky nebo mas pritelkyni?
Ahoj, mám přítelkyni.
Franta, 7. března 2016
Ahoj jsem fanda Liberce takže otázka kam chcete asi dojít nemá cenu :) Chceme dojít do Finále :) Já mám jinou otázku chtěl by si po sezoně odejít třeba do Ruska ?? Kdyby jsi tu šanci měl využil by si jí ?? :) A do jakého týmu by to bylo :)
Ahoj Franto, cíl máme všichni společný, to je dobře. Kdyby se ta šance naskytla, asi bych neváhal. Konkrétní tým teď říci nedokáži. Děkuji za otázku.
Michaela, 7. března 2016
Ahoj Michale :) Nemám na tebe žádný dotaz, jen jsem ti chtěla pogratulovat! Jak už k osobním tak i týmovým úspěchům! Bydlím přesně 442 km od Liberce a nejblíže z extraligových klubů to mám ke Zlínu (35 km). I když u nás doma všichni fandí Zlínu nebo Kometě, tak já si našla vás! Už přes 6 let na vás nedám dopustit! V loni v lednu jsem na osmnáctiny dostala od našich dárek... cestu do Liberce na váš zápas se Zlínem (asi mě "pronásledují"), a i když jste prohráli, tak jsem nic lepšího nikdy nezažila! Vždy, když jste ve Zlíně, pak po zápase čekám na vás, abych se s vámi mohla alespoň vyfotit! Dáváte mi sílu a radost! Když vám předávali pohár letos, tak mi tekly slzy hrdosti! Ať už jsem od vás jakkoli daleko, vy jste pro mě TOP TÝM a já vám za všechno děkuji a hlavně držím palce! Pro nás fanoušky, jste mistři už teď! :)
Ahoj Míšo, děkuji za dlouhou a upřímnou zprávu. Moc si vážíme fanoušků i z takové dálky a jsme rádi za každou podporu. Budeme rádi, když tě budeme těšit i dál.
JKczech, 7. března 2016
Ahoj, gratuluji k vítězství základní části a doufám, že i ten titul získáte a já si budu moct zajít na finále ^^ Jinak bych měl otázku proč je právě P. Eliáš tvůj nejoblíbenější hráč a taky si myslíš, že je strašně nedoceněnej?
Ahoj, moc děkuji a doufám, že na finále budu taky :) Vždy se mi líbil jeho přístup k práci. Jestli je nedoceněný nedokáži posoudit, ale oproti jiným hokejistům v zámoří si myslím, že patří mezi ty kvalitnější.
Tomáš, 7. března 2016
Čau Buldo ,na koho by jsis přal po cestě do finále narazit ? :)
Ahoj, nemám určitého soupeře, na kterého bych chtěl narazit.
Jackie, 7. března 2016
Zdravím. Na kterého soupeře byste chtěli ve čtvrtfinále narazit? Pokud postoupí, tak to bude Třinec? Jak by se vám líbil? Děkuji za odpověď.
Ahoj, nechceme si vybírat konkrétního soupeře, protože pokud chceme jít co nejdál a dosáhnout nějakého úspěchu, musíme porazit každého. Třinec by byl z těch nepříjemnějších, i když nezažívají úplně povedenou sezonu.
jan bořek, 7. března 2016
Nema te strach ze 14 dení přestávky je to provás lepší že si odpočinete nebo mate strach že tým vypadne z formy a tempa.
Ahoj, myslím si, že to má své pro a proti. Na jednu stranu budeme mít čas se kvalitně připravit na soupeře a dobře potrénovat. Na druhou stranu jak říkáš, týmy z předkola budou v herním tempu, takže to má taky svou výhodu. Pro nás je důležité udržet si během pauzy formu ze základní části a dobře vstoupit do play off.
Nikol, 7. března 2016
Tvůj tip na to, které 2 týmy postoupí z předkola?:)
Ahoj Nikol, můj tip je Třinec a Brno.
Seznam, 7. března 2016
Ahoj, mohu se prosím zeptat, zda jsi někdy hrál florbal a co si o této hře, momentálně silně v mládeži a členské základně konkurující hokeji, myslíš? díky moc a hodně štěstí v play off
Ahoj, florbal jsem občas chodil hrát s kamarády nebo jsme ho hráli ve škole. Florbal s hokejem se těžko porovnává, ale rozhodně ho neodsuzuji. Děkuji za přání.
Marek, 7. března 2016
Je v extralize nějaký tým, který nemáš moc v oblibě? Nebo v jakém prostředí se ti hraje nejhůře?:)
Ahoj Marku, v oblibě nemám Chomutov asi i díky prostředí.
Michal, 7. března 2016
Jak je možné že celou sezónu vydrží šlapat na 100% jen minimum klubu? A dlouhodobě tedy v řádu několika sezón zasebou ani nemluvě. Proč to kde ve Švédsku frelunde a sekesfele a v Česku je to nemožné? Díky a preju vám finále se Spartou a dopředu gratuluji ke stříbrné medaili:)
Ahoj Michale, kdybych to měl brát z pohledu našeho mužstva, udělali jsme velký pokrok v předsezonní přípravě a snažíme se to udržovat i během sezony. Doufám, že na 100% vydržíme až do konce. Švédskou ligu nesleduji, takže nedokáži říct, jak se připravují na sezonu a co dělají jinak.
Milan 87, 7. března 2016
Jaký je vztah mezi hráči a trenérem Pešánem? Čistě pracovní, nebo i přátelský? Hodně štěstí do Play-off.
Ahoj Milane, vztah mezi námi hráči a trenérem je pracovní i přátelský. Trenér k nám má blízko i vzhledem ke svému věku. Každý ho ale respektuje, i když je nejmladší trenér v extralize. Myslím si, že kdyby vztah trenéra k hráčům nebyl založený na přátelství, tak by to nefungovalo tak dobře jako to funguje nám letos. Děkuji za přání.
Lukáš 633, 7. března 2016
Cau chtel bys ve finale potkat Zlin? Co si o jejich vykonech myslis v tehle sezone,.ze se dokazali dostat z posledního mista az do predkola?!
Ahoj Lukáši, těžká otázka. Vzhledem k tomu, z jaké situace se dokázal Zlín dostat, si myslím, že by to byl nepříjemný soupeř. Nemám ale tým, který bych ve finále chtěl vyloženě potkat.

TOP góly týdne hokejové extraligy: Michal Bulíř
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud